Κυρίες και κύριοι, έχουμε νέα emoji! - Ποιοι θα χρειαστεί να κάνουν περισσότερη υπομονή
Φίλοι του emoji, έχουμε καλά νέα! 56 νέοι χαρακτήρες έρχονται στο κινητό σας!

Το παραπάνω χαρμόσυνο γεγονός δεν σημαίνει, βέβαια, πως η αναμονή έχει τελειώσει καθώς θα περάσει λίγος καιρός μέχρι οι εταιρείες να ενσωματώσουν τις αλλαγές στις συσκευές μας.

Η Unicode, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία των emoji, κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του Unicode Standard όπου περιλαμβάνονται τα νέα emoji αλλά και πολλοί άλλοι χαρακτήρες.

 

Η λίστα με τους 56 νέους χαρακτήρες (183 αν μετρήσει κανείς και τους διάφορους τόνους χρωμάτων και το φύλο) έχει τελειώσει από τον Μάρτιο αλλά κυκλοφόρησε μόλις τώρα και περιλαμβάνει emoji όπως: “προσωπάκι που κάνει εμετό”, “προσωπάκι με σύμβολα” και “κεφάλι που εκρήγνυται”.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν και νέα ζώα (καμηλοπάρδαλη, γρύλος, κτλ), φαγητά (καρύδα, πρέτσελ, μπρόκολο, κτλ) και μερικοί χαρακτήρες φαντασίας (μάγισσες, μάγοι, γοργόνες, ξωτικά, κτλ).

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ακόμη και emoji κοπέλας με hijab αλλά και θηλασμού.

 

Εδώ ξεκινούν τα προβλήματα.

Βλέπεις, παρότι το update είναι έξω στον κόσμο, θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να το δεις στην οθόνη σου γιατί η Unicode εξαρτάται από την κάθε πλατφόρμα όσον αφορά το αν θα κυκλοφορήσουν τα updates της και κάθε εταιρεία έχει το δικό της πρόγραμμα.

Ας πούμε, το Twitter έγινε η πρώτη μεγάλη  πλατφόρμα που υποστήριξε τους νέους χαρακτήρες. Το ίδιο έκανε και η Google προσθέτοντας τους στο preview του Android O.

 

Η Apple, από την άλλη, δεν έχει αναφέρει τίποτα δημοσίως για τα νέα emoji. Σύμφωνα με το Emojipedia, η εταιρεία έχει προγραμματίσει τα νέα emoji με τα iOS updates που θα γίνουν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;