Survivor 2017: Η συγκινητική αποχώρηση του Χρανιώτη (όλο το απόσπασμα)
Μας πήραν λίγο τα ζουμιά χθες!

Το παιχνίδι ασυλίας στο Survivor 2017 έδειξε μαχητές νικητές και οι διάσημοι πέρασαν στην ατομική ασυλία όπου κέρδισε η Βαλαβάνη. Έτσι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Ντάνος και ο Χρανιώτης, όπου αποχώρησε ο δεύτερος.

Πριν πάντως την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τις οδηγίες για το πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο νησί λοιπόν θα παραμείνουν ως δύο διαφορετικές ομάδες και θα αγωνίζονται ξεχωριστά. Δύο εναντίον πέντε. Με τη μόνη διαφορά πως ο Ντάνος θα παίζει απέναντι σε όλα τα αγόρια των «Μαχητών» και όχι απέναντι σε έναν εξ΄αυτών.

Το παιχνίδι θα γίνει ατομικό όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής όταν θα χρειαστεί να αποχωρήσει ένας ακόμη «Διάσημος». Οταν δηλαδή θα χαθεί η επόμενη ασυλία.

Βέβαια δεν διευκρίνισε δύο σημαντικά πράγματα. Αν στην επόμενη ασυλία φύγει η Σάρα, τότε τι ακριβώς θα συμβεί αφού θα έχει μείνει μόνο μία κοπέλα ενώ δεν είπε επίσης αν σε ενδεχόμενη ήττα των «Διασήμων» στην ασυλία, θα δοθεί ευκαιρία ατομικής ασυλίας ή θα βγουν και οι δύο στη διάθεση του κοινού.

Λίγο αργότερα πάντως ήρθε η ανακοίνωση, με τον Γιώργο Χρανιώτη να αποχωρεί συγκινημένος και να λέει μάλιστα πως αν ήταν αυτός στη θέση του κόσμου, θα κράταγε τον Ντάνο μέσα στο παιχνίδι. Τον χαρακτήρισε φιλαράκι του και τόνισε πως τον σέβεται, σε αυτό που έχει ο ίδιος στο μυαλό του ως Survivor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;