Μεταπτυχιακά 2017: Μεταπτυχιακές σπουδές από τη Σχολή Ευελπίδων

Από neolaia.gr Team 15 Ιουνίου 2017

Δείτε τα διαθέσιμα μεταπτυχιακά της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό αλλά και η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων όντας Πανεπιστημιακού επιπέδου έχει Μεταπτυχιακά Προγράμματα.

Ξεκίνησαν μάλιστα οι υποβολές αιτήσεων για όποιων και όποια ενδιαφέρεται για τα δύο Διϊδρυματικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, στα αντικείμενα «Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση» και «Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων (Systems Engineering)» που θα ξεκινήσουν με το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 31η Ιουλίου 2017.

Όπως αναφέρει το «Newsbeast.gr» τα διετή Προγράμματα οδηγούν στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και απευθύνονται τόσο στους Αξιωματικούς όλων των ειδικοτήτων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και σε αποφοίτους των Α.Ε.Ι. που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σε δύο πολύ σημαντικά αντικείμενα αποκτώντας ένα ισχυρό τίτλο σπουδών. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ενώ παρέχεται η δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Δείτε περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα εδώ 

Οι αιτήσεις, τα έντυπα και οι σχετικές οδηγίες για τους ενδιαφερόμενους παρέχονται στην ιστοσελίδα των Προγραμμάτων www.sse-tuc.edu.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486