Οι καλύτερες ψαροταβέρνες στην Αθήνα
Και όμως, σε αυτές τις ταβέρνες μπορείς να φας με λιγότερο από 20 ευρώ!

Τώρα που άνοιξε ο καιρός, η καρδιά μας χτυπάει όλο και εντονότερα για ψάρια και θαλασσινά σε μοναδικές ταβέρνες.

Μπορεί να έχεις συνδέσει τον θεσμό της ψαροταβέρνας με τις καλοκαιρινές διακοπές και τα μπανάκια, ωστόσο, εάν οι διακοπές σου αργούν ακόμη, δεν χρειάζεται να μουντρουχιάζεις στην Αθήνα.

Η αγαπημένη μας πόλη είναι γεμάτη με όμορφα σημεία όπου μπορείς να απολαύσεις ψάρια και θαλασσινά, χωρίς να σου βγει ο κούκος αηδόνι.

Ας δούμε μερικά από αυτά:

Ψάριστον

 

#psariston

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Kouroupis (@georgegk77) στις

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ψαροταβέρνες στην Αθήνα. Στην οδό Καλαβρύτων 16 στο Ηράκλειο, κρύβονται ορισμένα από τα πιο νόστιμα πιάτα που θα έχεις δοκιμάσει ποτέ, μεταξύ των οποίων ψάρι με ντομάτα ψημένο στο κεραμίδι, τόνος σούσι, μύδια ψημένα στη λαδόκολλα, ταραμάς τηγανητός και χταποδάκι μπουγιουρντί.

Καλαβρύτων 16, Ηράκλειο, 210 2850746

Αϊ Νικόλας

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Georgiou (@galip_blue) στις

Για τί να μιλήσουμε πρώτα; Το ριζότο με μελάνι σουπιάς, τα μπαρμπούνια μαρινάτα ή την κακαβιά; Οι θαλασσινές γεύσεις που προσφέρει ο Αϊ Νικόλας φέρνουν το Αιγαίο στο πιάτο σου!

Συγγρού 156, Ν. Κόσμος, 210 9232918

Τα Βράχια της Πειραϊκής

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Sakellarios (@giannissakellarios) στις

Ένα μικρό, αλλά ιδιαίτερα δημοφιλές, ψαροταβερνάκι στην Πειραϊκή που σερβίρει νοστιμότατο χταποδάκι στα κάρβουνα, μύδια σαγανάκι και όλα τα ψάρια που έχουμε μάθει να τιμάμε από την παιδική μας ηλικία στις ταβέρνες που πηγαίναμε με τους γονείς μας. Επειδή, ακριβώς, το μαγαζί χαίρει ιδιαίτερης αναγνωρισιμότητας, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή τις ώρες αιχμής μέχρι να αδειάσει τραπέζι.

Ακτή Θεμιστοκλέους 300, Πειραϊκή, τηλ.: 210 4538461

Αθηναϊκόν

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilena Karakanti (@emilenakarakanti) στις

Το Αθηναϊκόν συνεχίζει να “χορεύει” σε ρυθμούς παλιάς Αθήνας, πράγμα που είναι ένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά σε αυτό το μαγαζί. Ακόμη και να βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες γειτονιές της Αθήνας, τα πιάτα του είναι μια απόλαυση που δεν πρέπει να χάσεις. Από τα μύδια σαγανάκι ως το φρέσκο καραβιδάκι, τα πιάτα του καταστήματος είναι οικονομικά και πεντανόστιμα, κοινώς, αυτό που χρειάζεσαι ακριβώς.

Ψιψίνα

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Panagopoulos (@kissingstrangersath) στις

Εάν κινείσαι περισσότερο προς νότια, τότε δεν γίνεται να μην έχεις περάσει έστω μια φορά από την Ψιψίνα, ένα κατάστημα με χάρτινα τραπεζομάντηλα και μια υπέροχη σκεπασμένη αυλή, έτοιμη να σε υποδεχτεί ό,τι ώρα της ημέρας αγαπάς. Η κερασμένη της ψαρόσουπα είναι η τέλεια βάση για τα φρέσκα της ψάρια αλλά και το ονειρεμένο κριθαρότο με γαρίδες που σερβίρει. Εάν δεν το παρακάνεις, ο λογαριασμός θα κυμανθεί περίπου στα 20 ευρώ. Τζιτζι.

Ζησιμοπούλου 96, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210 9822339

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
6'
37 - 30
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;