Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη διάσημη φωτογραφία της Σοφία Λόρεν και Τζέιν Μάνσφιλντ!
Η Σοφία Λόρεν απαντάει για το περίφημο βλέμμα που έκανε κάθε γυναίκα να ταυριστεί!

Κάθε γυναίκα μπορεί να ταυτιστεί με το θανατηφόρο βλέμμα της Σοφία Λόρεν στη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ωστόσο, η ίδια έχει την εκδοχή της για το τι ακριβώς συνέβη.

Με αφορμή την αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η Σοφία Λόρεν έδωσε μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία πίσω από τη διάσημη φωτογραφία.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα μεγάλο πάρτι της Paramount προς τιμή της Λόρεν

«Η Paramount είχε οργανώσει ένα πάρτι προς τιμή μου. Ηταν όλοι εκεί. Και ήταν μαγικά. Και ξαφνικά σκάει η Τζέιν Μάνσφιλντ, από τους τελευταίους καλεσμένους. Για μένα τότε ήταν που το πράγμα άρχισε να γίνεται ενδιαφέρον… Ηρθε στο τραπέζι που καθόμουν. Ηξερε πως όλοι την κοίταζαν. Κάθισε. Και ήταν σχεδόν… Ακούστε. Δείτε τη φωτογραφία. Που είναι το βλέμμα μου; Κοιτάζω τις ρώγες της γιατί φοβάμαι πως θα σκάσουν πάνω στο πιάτο μου. Στο πρόσωπό μου μπορείτε να δείτε τον τρόμο. Φοβάμαι πως όλα μέσα στο φόρεμά της θα εκραγούν – μπουμ! – και θα χυθούν πάνω στο τραπέζι.»

Η Λόρεν εξηγεί πως μέσα στη βραδιά μίλησε και διασκέδασε με την Μάνσφιλντ, αλλά πως αυτή η φωτογραφία – υπήρξαν κι άλλες – περιγράφει ακριβώς αυτό που ένιωθε. Μέσα στα χρόνια, η φωτογραφία της προσφέρθηκε πολλές φορές προκειμένου να την υπογράψει αλλά δεν το έκανε ποτέ.«Πολλές φορές μου έδωσαν τη φωτογραφία για να την υπογράψω. Και δεν το έκανα ποτέ. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτό το γεγονός. Δεν θέλω ούτε να τη βλέπω, γιατί ήταν ένα γεγονός που με αναστάτωσε. Η Τζέιν Μάνσφιλντ που δεν ήξερα ποια ήταν τότε, ήρθε ντυμένη έτσι και με αναστάτωσε. Επίσης δεν θέλω να υπογράφω τη φωτογραφία από σεβασμό στη Τζέιν Μάνσφιλντ που δεν βρίσκεται πια αναμεσά μας.»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;