Το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ έχει πλέον καθηγητή Παιχνιδιού!
Η συγκεκριμένη θέση έχει διαφημιστεί ως dream job (δουλειά των ονείρων)!

Ο Paul Ramchandani, ειδικός στην ψυχική υγεία των παιδιών στο κολέγιο Ιμπίριαλ ανέλαβε επικεφαλής μιας ομάδας ειδικών που εξετάζει την σημασία του παιχνιδιού στην εκπαίδευση.

Ο καθηγητής απασχολείται ταυτόχρονα και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και έχει αναλάβει περιπτώσεις παιδιών με βαριές ψυχικές παθήσεις. Η έρευνα που έχει πραγματοποιήσει θεωρείται πρωτοποριακή στον τομέα της.

Η νέα του θέση λαμβάνει χρηματοδότηση από το “The Lego Foundation”, τμήμα της Lego που ασχολείται με μη κερδοσκοπικές δράσεις.

Η χορηγία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ποσού τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών που διατίθεται στο πανεπιστήμιο προκειμένου να ενισχυθεί η ίδρυση του κέντρου έρευνας Pedal (Play in Education, Development and Learning) για τον ρόλο του παιχνιδιού στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη και τη μάθηση.

Στόχος της έρευνας είναι να εξασφαλιστεί ότι  «τα παιδιά διαθέτουν δεξιότητες του 21ου αιώνα, όπως η επίλυση προβλημάτων, η ομαδική εργασία και ο αυτοέλεγχος», όπως αναφέρει ο Independent.

«Ο καθένας έχει μια γνώμη για τον ποιο ρόλο θα πρέπει να έχει το παιχνίδι στην πρώιμη μάθηση και έχουν γίνει εκπληκτικές έρευνες, αλλά υπάρχουν μεγάλα κενά στις γνώσεις μας» δήλωσε ο Ramchandani.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;