Zack Snyder: Εγκαταλείπει το Justice League λόγω προσωπικής τραγωδίας!
Ο Zack Snyder και η σύζυγος του αποχωρούν από την παραγωγή του "Justice League".

Η Warner Bros. επιβεβαίωσε πως με την αποχώρηση του ζεύγους Snyder την παραγωγή της ταινίας θα ολοκληρώσει ο σκηνοθέτης των Avengers της Marvel, Joss Whedon.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν θα αλλάξει παρά τις αναταράξεις που προέκυψαν.

Σε συνέντευξή τους στο The Hollywood Reporter, οι Snyder ανέφεραν πως αποχωρούν από την παραγωγή της ταινίας λόγω ενός τραγικού γεγονότος, της αυτοκτονίας της 20χρονης κόρης του Zack Snyder, Autumn, τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως ανέφερα, αρχικά νόμιζαν πως μπορούσαν να συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στην ταινία και δεν σκόπευαν να δημοσιεύσουν κάτι σχετικά με το γεγονός, ωστόσο, αποφάσισαν να σταματήσουν και να περάσουν χρόνο με την οικογένεια τους.

Ο ίδιος ο Zack Snyder δήλωσε πως στο δικό του μυαλό η επιστροφή στην δουλειά θα τον βοηθούσε να “καθαρθεί” από τον πόνο του χαμού της κόρης του.

“Οι απαιτήσεις αυτής της δουλειάς είναι αρκετά έντονες”, είπε, “και τους τελευταίους δύο μήνες συνειδητοποίησα ότι … αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω από την ταινία για να είμαι με την οικογένειά μου, να είμαι με τα παιδιά μου, που πραγματικά με χρειάζονται. Περνάω δύσκολα”.

Ο πρόεδρος της Warner Bros. Pictures Toby Emmerich αναφέρει πως η εταιρεία στηρίζει την οικογένεια τους λέγοντας πως: “Αυτό που περνάνε είναι αδιανόητο και η καρδιά μου – οι καρδιές μας – είναι μαζί τους”.

Οι συνάδελφοί τους έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στον σκηνοθέτη και την οικογένειά του.

Η Warner Bros. είχε αρχικά προτείνει στο ζευγάρι να καθυστερήσουν την πρεμιέρα του Justice League, ωστόσο, εκείνοι αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο και να παραιτηθούν.

Έτσι, η εταιρεία επέκτεινε την συμφωνία της με τον Snyder ώστε να του “δώσει χρόνο να δουλέψει σε άλλα προγραμματισμένα έργα όταν επιστρέψει”, αναφέρει το THR.

Ο νέος παραγωγός της ταινίας, Joss Whedon, αναμένεται να φέρει εις πέρας τις αλλαγές που ήθελε ο Snyder να κάνει στην ταινία καθώς και του post-production. Συγκεκριμένα, ο Snyder ήθελε να προσθέσει επιπλέον σκηνές στην ταινία, μετά από μια προβολή που είχε πραγματοποιήσει σε συναδέλφους.

“Η σκηνοθεσία είναι μινιμαλιστική και πρέπει να τηρήσει το στυλ, τον τόνο και το πρότυπο που ο Zack έθεσε”, λέει ο Emmerich στο THR.

“Δεν θα εισάγουμε νέους χαρακτήρες, είναι οι ίδιοι χαρακτήρες σε μερικές νέες σκηνές. Δίνει τη σκυτάλη στον Joss αλλά η πορεία έχει χαραχτεί από τον Zack. Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι παρά την τραγωδία αυτή, θα έχουμε μια υπέροχη ταινία”.

Σύμφωνα με τις φήμες ότι το Justice League περάσει 40 κύματα μέχρι να κυκλοφορήσει.

Ο παραγωγός Charles Roven μίλησε πρόσφατα στο Collider σχετικά με την κατάσταση της διαδικασίας του post-production της ταινίας, δηλώνοντας πως:

“Είμαστε στη μέση του και νομίζω ότι είναι αρκετά γνωστό ότι εμείς θα κάνουμε μερικά ακόμη γυρίσματα”, τονίζοντας ότι έχουν ιδιαίτερα πολλή δουλειά στα χέρια τους σχετικά με τους ήρωες και τις δυνάμεις τους και όλοι είναι ιδιαίτερα απασχολημένοι με αυτά που πρέπει να κάνουν για να προχωρήσει η ταινία.

“Το ποσοστό της δουλειάς που πρέπει να κάνουμε δεν είναι τόσο τεράστιο, αλλά είναι ακόμα πραγματικά περίπλοκο που όλοι βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο”.

“Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε στη μέση της προσπάθειας να προγραμματίσουμε τα πρόσθετα γυρίσματα”, σημειώνοντας ότι ακόμη δεν έχει γυριστεί τίποτα.

Το Justice League θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;