Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 (15 - 22 Μαΐου): Σπινθήρες δημιουργικής έκφρασης
Φθάνοντας στα μέσα του Μαΐου, η έμφαση δίνεται στα ζώδια της φωτιάς, όπου η ενέργεια εξωτερικεύεται και φέρνει αρμονία. Πρόκειται για την αρσενική και απαιτητική ενέργεια της δημιουργίας και των ταλέντων.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 15 – 22 Μαΐου Σπινθήρες δημιουργικής έκφρασης. Από την Λίλιαν Σίμου

Δημιουργούμε ξανά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για αλλαγές με σωστό προγραμματισμό, με αποφασιστικότητα, με θάρρος, με σθένος.

Οι πλανήτες που εντείνουν την αποφασιστικότητα, είναι η Αφροδίτη και ο Ουρανός στον Κριό ( ο Ερμής είναι για μία μόνο ημέρα ακόμη στο ζώδιο αυτό), ο Β. Δεσμός στον Λέοντα, ο Κρόνος στον Τοξότη.
Σαν να βρισκόμαστε σε πυρετό δημιουργικής έκφρασης, αποτολμούμε εκείνο που θεωρήθηκε αδύνατον. Πιστεύουμε ξανά στις δυνατότητές μας, καλλιεργούμε τις ευκαιρίες και αναπτύσσουμε το έργο μας.

Χρειαζόμαστε ελευθερία επιλογών στις δραστηριότητές μας, διαδρομές αναζήτησης, έμπνευση και νέους προορισμούς. Αν έχουμε ηγετικό προφίλ και συγκεκριμένη φιλοσοφία ζωής, θα είναι εύκολο να κατευθύνουμε το έργο μας εποικοδομητικά.
Αν δεν έχουμε επιλέξει αυτό που μας αντιπροσωπεύει, είμαστε σε μία κατάλληλη χρονική στιγμή, προκειμένου να το προσδιορίσουμε.

Το αδύναμο σημείο των ημερών, είναι η υπερ-εκτίμηση των δυνάμεων και η εγωιστική συμπεριφορά.

Σε ένα φάσμα ιδεών και ιδεολογιών, ένα κοινωνικό έργο αποδίδει, αφού θα ήταν σημαντικό να διακριθούμε μέσω αυτού και να μας θαυμάσουν. Ποικίλα ενδιαφέροντα, γνώση, πληροφορίες, συνθέτουν το πεδίον δράσης.

Θα πειραματιστούμε, θα τολμήσουμε, θα προκαλέσουμε και θα ανταποκριθούμε σε προκλήσεις. Εκείνο που είναι σίγουρο: δεν θα παραμείνουμε αδρανείς, ανούσιοι και βαρετοί!
Ξεκινώντας από την Πηγή της ενέργειας, με ειλικρίνεια στις προθέσεις, παρακινούμε το περιβάλλον να δράσει μαζί μας. Σαν ένα παλμικό κύμα, ο ένας με τον άλλο, προσπαθούμε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, τις χαμένες ευκαιρίες, να ξεπεράσουμε απώλειες.

Σίγουρα αυτό δεν εκπληρώνεται από τη μία στιγμή στην άλλη, είναι όμως ουσιαστικό ως πρώτο βήμα… Εξ άλλου ας μην ξεχνάμε την κινέζικη σοφία: «ο Γύρος το Κόσμου ξεκινά με ένα βήμα». Είναι η εποχή, να χαράξουμε τα πρώτα μας βήματα, λοιπόν, προσδοκώντας κάτι καλύτερο, σε πείσμα των καιρών…

Κριός
-Η αγάπη για ένα έργο ή κάποιον που σας ενδιαφέρει, αποκρυσταλλώνεται και μπορεί να διευκρινιστεί το επόμενο βήμα. Με ενθουσιασμό, φλόγα και επιθυμία για πολλές όμορφες στιγμές, χαρείτε αυτές τις μέρες.
Γοητευμένοι από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, η περίοδος αυτή σας υπόσχεται περισσότερη δράση και μάλιστα στιγμές πάθους. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μπορείτε να δώσετε βαρύτητα σε ένα σχέδιο που μελλοντικά θα αποδώσει, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε πολλά. Κάποιος που μπορεί να σας υποστηρίξει, θα εμφανιστεί χωρίς να το περιμένετε ίσως ή θα κάνει μία πρόταση που θα σας ενδιαφέρει. Απλά αφήστε στον χρόνο να επιβεβαιώσει την σοβαρότητα της πρότασης αυτής.
-Ο εγωισμός μπορεί να φέρει λάθη. Μάθετε να συμβιβάζεστε! Οι σχέσεις είναι ένα «μοίρασμα» ψυχής. Μην αναζητάτε ένα άπιαστο ιδανικό αλλά και μην εμπιστεύεστε όποιον σας προσφέρει μία εξιδανικευμένη προοπτική. Κυρίως μην βιάζεστε να αποφασίσετε…

Ταύρος
+ Προκαλείστε να κερδίσετε ή σας προκαλούν για να σας κερδίσουν. Όλα παίζονται στο ισχυρό «εγώ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έμπνευση έχετε, ωραίες ιδέες, χρειάζεστε όμως περισσότερη δράση!
Σίγουρα, ήρθε η στιγμή να ανταποκριθείτε σε ένα ισχυρό κάλεσμα και να προσφέρετε την δική σας πινελιά σε μία σχέση που ίσως έχει χαλαρώσει, λόγω οικειότητας. Αν είστε μόνοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε την ανατροπή και να επιλέξετε έναν άνθρωπο να σταθεί πλάι σας!
Η ενδιαφέρουσα αυτή περίοδος για σας, φέρνει ένα νέο πάθος στη ζωή σας,σε στόχους ή προσωπική ζωή. Αν σας ενδιαφέρει μία συνεργασία, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε και να την αναζητήσετε. Εξετάστε τα ενδεχόμενα καλά και εμπιστευθείτε άτομα που φαίνονται διάφανα να σαφή στις προθέσεις τους.
-Η τάση να ζείτε στο «γνωστό» σας περιορίζει τις προοπτικές για μία ενδιαφέρουσα σχέση ή συνεργασία. Μην χάνετε χρόνο! Στη ζωή πρέπει να τολμάτε.

Δίδυμοι
+ Πλησιάζοντας τα γενέθλιά σας, ήρθε η στιγμή να θέσετε σημαντικούς στόχους. Μη αφήνεστε στην ρουτίνα, διασκεδάστε, συζητήστε και προσθέστε στη ζωή χιούμορ, ευχάριστες συναντήσεις, ανθρώπους που θαυμάζετε και σας κερδίζουν με το πνεύμα τους! Ό,τι καλύτερο για να υπάρξει «χημεία» μεταξύ σας, αφού για σας, η επικοινωνία είναι αρχή για όλα! Η συναναστροφή με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους, σας προσφέρει δύναμη και ζωντάνια
Περισσότερο δραστήριοι φαίνεστε στην ζωή σας αυτό το διάστημα, μπορείτε να αναλάβετε υποχρεώσεις ή να ανακάμψετε σε θέματα υγείας. Είναι στο χέρι σας να μπει η άσκηση στην καθημερινότητά σας και να επιμεληθείτε με πείσμα ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Με τα θέματα κάποιων στενών συγγενών, ίσως χρειαστεί να μπει μία τάξη, αφού θα φανεί πως είχατε παραμελήσει αρκετά τις υποχρεώσεις ή τις επαφές σας.
-Προσοχή στις παρεξηγήσεις στον χώρο εργασίας, καθώς υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση. Η προσωπική σας ζωή σας μην κοινοποιείται σε ανθρώπους που συναντάτε τακτικά.

Καρκίνος
+Ίσως αισθανθείτε πως η αγάπη για σας είναι ένα ξεχωριστό δώρο και θα σας φανεί πολύτιμη. Το σημαντικό είναι να γίνετε περισσότερο εκδηλωτικοί. Αν ήδη υπάρχει μία σχέση στη ζωή σας, χαρείτε την και δώστε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή φέρνει μία ξεχωριστή γνωριμία, που ενδεχομένως θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε την ανάγκη να συγκατοικήσετε ή να συζητήσετε γι’ αυτό.
Ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα κυρίως για την ερωτική σας ζωή, αφού το πάθος αναπτύσσεται και είστε δραστήριοι, ενεργητικοί, περισσότερο τολμηροί από το σύνηθες. Κατακτήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ή αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα ήταν καλό να δώσετε έμφαση σε κοινές δραστηριότητες και χόμπι, ίσως κάποιες εκδρομές ή διακοπές, για να διασκεδάσετε και να χαρείτε.
-Αποφύγετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια. Κάθε δημιουργικό έργο απαιτεί υπομονή κι επιμονή.

Λέων
+Μία θετική περίοδος για σας, επαναπροσδιορισμού και έμπνευσης. Αισθάνεστε σιγουριά για τον εαυτό σας, όπως και την επιθυμία να χαρείτε και να επενδύσετε επαγγελματικά και συναισθηματικά! Αναδείξετε το προφίλ σας, τα ταλέντα και την λάμψη σας, αλλά αποφύγετε την υπερβολικά πομπώδη συμπεριφορά! Οι δυνατότητες που έχετε να ξεχωρίσετε και να απολαύσετε, είναι πολλές!
Μην περιορίζεστε ως προς τους δημιουργικούς στόχους γιατί η απόδοσή σας σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρουν, θα είναι μειωμένη. Το καλύτερο θα είναι να έχετε όρια και μέτρο. Παράλληλα να βρείτε μία αφορμή να διατηρήσετε την αυτονομία σας, απέναντι σε όσους σας περιορίζουν.
Είναι η εποχή όπου εξετάζετε τις μελλοντικές προοπτικές, σχεδιάζετε καλύτερα το μέλλον.
– Μην υπερεκτιμάτε τις αντοχές και τις γνώσεις σας. Ζητείστε βοήθεια ή συνεργασία, όταν χρειαστεί.

Παρθένος
+Ρομαντικές στιγμές μπορείτε να ζήσετε μέσα στην περίοδο αυτή και σας εμπνέει ένα όνειρο. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας ήρεμα, κάπου που μπορείτε να έχετε χαλάρωση, απομόνωση και προσωπικές στιγμές. Αποφασίστε να μιλήσετε για τα αισθήματά σας, να συζητήσετε για ό,τι σας συγκινεί και να αγγίξετε τις βαθύτερες πτυχές στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένας ρομαντικός έρωτας, έστω και πλατωνικός αρχικά, ξεκινά στη ζωή σας.
Με το στοιχείο της φωτιάς να σας κάνει ανυπόμονους, είστε σε αναμονή και εγρήγορση, ακόμη κι αν αισθάνεστε λίγο αδέξιοι. Η εποχή σας προκαλεί να δράσετε. Άμεσα θα λέγαμε πως θα εκφράζετε περισσότερο μία επιθυμία να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι. Ιδανικό όμως, δεν σημαίνει ουτοπικό και γι’ αυτό, ας δώσετε λίγο χρόνο, προκειμένου να κατανοήσετε τον άνθρωπο που είναι απέναντί σας. Αναλύστε τις λεπτομέρειες, παρατηρώντας τον, δίχως συναισθηματική εμπλοκή.
-Μειώστε το άγχος και την εμμονή στη λεπτομέρεια. Αφεθείτε στην φλογερή διάθεση, και τολμήστε!

Ζυγός
+Θέτετε ψηλά τον στόχο για να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει! Κατά συνέπεια, μπορείτε να λάμψετε στις συναναστροφές σας και φυσικά να έχετε ό,τι μπορείτε καλύτερο προσφέρετε μέσα από τις γνωριμίες σας. Κατακτήστε δίχως ιδιαίτερο κόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει και κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Είστε σε μία πολύ θετική περίοδο, αξιολογείτε σωστά τις σχέσεις σας και εξασφαλίζετε διάρκεια μετά από σωστή επιλογή.
Νέες ιδέες είναι πηγή έμπνευσης. Άνθρωποι δημιουργικοί, γίνονται το κίνητρο και η ευγενής άμιλλα ξεδιπλώνει τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Μην χάσετε την ευκαιρία, ο Δίας στον ζώδιό σας, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών, βοηθά την φλογερή συγκυρία των ημερών. Σας προσφέρει ευκαιρίες σε κάθε πεδίο.
-Μην ξεχνάτε φυσικά, σας αγγίζει και φέρνει συγκινήσεις απρόβλεπτες, και καλό θα ήταν να μην αντιδράτε παρορμητικά, δίχως σχεδιασμό.

Σκορπιός
+ Αυτές τις μέρες ασχοληθείτε με την γοητεία που σας κάνει να διακρίνεστε και εισπράξετε την αναγνώριση και το ενδιαφέρον από το περιβάλλον σας. Μπορείτε να διακριθείτε και να γοητεύσετε όποιον που σας ενδιαφέρει. Μία νέα περίοδος αποφασιστικότητας ξεκινά για σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ίσως πρέπει να επιλέξετε τι πραγματικά θέλετε από τις σχέσεις σας, θαυμασμό και ικανοποίηση ή κάτι βαθύτερο.
Περισσότερο αποφασιστικοί, θα κάνετε τα βήματα που θέλετε και επιλέγετε δίχως μεγάλα εμπόδια. Εκτός αυτού, ένα όνειρό σας μπαίνει σε σειρά και σταδιακά μπορεί να υλοποιηθεί. Είστε σε θέση να μαγνητίζετε ό,τι σας ενδιαφέρει ή όποιον σας ενδιαφέρει. Κάνετε τις σωστές επιλογές λοιπόν!’
-Οι δονήσεις της εποχής αυτής, ελλοχεύουν τον κίνδυνο να έρθετε σε ρήξη με σημαντικές γνωριμίες. Ή να προκαλέσετε αντιδράσεις και ρήξη. Μην θυσιάζετε το κύρος σας ή την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

Τοξότης
+Θετικές προοπτικές σας προσφέρει ο συνδυασμός με τα ζώδια της φωτιάς και καλείστε να χαρείτε μέσα από ταξίδια, εκδρομές και εναλλαγές που φέρνουν κοντά σας νέους ανθρώπους. Αν είστε δεσμευμένοι, προτιμήστε μία εκδρομή σε τόπους που δεν γνωρίζετε και θα αισθανθείτε να ανοίγουν νέες προοπτικές για τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ίσως θα ήταν προτιμότερο να ταξιδέψετε μακριά και να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο με πολύ διαφορετική νοοτροπία από την δική σας. Θα σας συγκινήσει και θα θελήσετε να ακολουθήσετε τις απόψεις του μέσα από μία ατμόσφαιρα που θα σας ενθουσιάσει.
Βολιδοσκοπείτε την κατάσταση, προετοιμαστείτε κατάλληλα και επιδιώξτε το καλύτερο για σας. Η εποχή αυτή μοιάζει σαν να ανοίγονται ορίζοντες, σας ενθουσιάζει, σας συναρπάζει, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Θέσετε προτεραιότητες και αξιολογήστε τις ευκαιρίες.
-Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, χαρακτηριστικό και της φύσης του ζωδίου σας

Αιγόκερως
+Αναζητήστε το πάθος και δώστε φλόγα στη ζωή σας ξανά. Ίσως οι υποχρεώσεις σας έκαναν να ξεχάσετε πώς είναι να απολαμβάνετε τη ζωή. Αυτή η εποχή είναι ίσως κατάλληλη να συναναστραφείτε εκείνον που θα ανάψει την σπίθα ξανά στην ψυχή. Ξεπεράστε τα στερεότυπα, απολαύστε την ανατροπή και χαρείτε το απρόοπτο που μπορεί να σας συναρπάσει!
Θα ήταν καλό να οραματιστείτε μία νέα ιδέα, ή ένα νέο πλάνο ζωής. Ακολουθώντας αυτό το όραμα, θα βρεθείτε σε νέες συνθήκες και ίσως συναντήσετε ένα ανταγωνιστή ή αντίζηλο που θα σας προκαλέσει. Ας πρυτανεύει η λογική όμως, καθώς είναι δύσκολο να διακρίνετε άμεσα τι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις αυτές. Ο Κρόνος, κυβερνήτης σας, βοηθά στο να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι, ανοιχτοί, εκφραστικοί. Χαρείτε το!
– Όσο παρορμητικά μπορεί να ξεκινήσει κάτι, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσει με την μικρότερη αφορμή. Συγκρατηθείτε! Αποφύγετε τις ρήξεις, τα παράπονα και την αυστηρή κριτική!

Υδροχόος
+Αφήστε πίσω τα λάθη του χθες, θέτοντας τα θεμέλια της νέας αρχής. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, καθώς σας φέρνει ξανά φλόγα στην καρδιά και προσφέρει άπλετα φως στην σχέση αυτή. Ένα δώρο είναι η παρουσία του/της συντρόφου και μπορεί να φωτίσει τα αδιέξοδα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαρείτε την και αποφασίσετε να δώσετε στην σχέση αυτή μία πιο σοβαρή τροπή. Συζητήστε και σκεφθείτε μήπως ήρθε η ώρα να αισθανθείτε με άλλο πρίσμα το μέλλον.
Η ευρηματική σκέψη με την σπίθα και τον ενθουσιασμό των ημερών, δημιουργούν ένα θετικό έδαφος για κάθε σημαντικό έργο. Απλά, διδαχτείτε από τα λάθη σας. Γίνετε διαυγείς, ανοιχτοί και συνεργάσιμοι, με εκείνους που κοιτάζουν μπροστά!
-Ανασφάλειες και αδυναμίες που συνδέονται με το παρελθόν, θα δημιουργήσουν εντάσεις και αβεβαιότητα. Αποφύγετε την έπαρση της γνώσης.

Ιχθείς
+ Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιο άτομο που σας κινητοποιεί να κάνετε δραστικές αλλαγές. Θα βοηθήσει να λάμψετε και να απολαύσετε χαρές που ως τώρα αμελούσατε. Χρειάζεστε μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα. Εστιάσετε την προσοχή σε όποιο δώρο σας δίδεται, επιτρέποντας στον εαυτό σας να χαρεί, να δημιουργήσει, να αγαπήσει και να αγαπηθεί σταθερά και ουσιαστικά.
Η ζωή μοιάζει με ένα ταξίδι, αλλά με συγκεκριμένο προορισμό και προγραμματισμό. Αποφασίσετε να κάνετε την αλλαγή, να δώσετε φως στα οράματά σας. Πρέπει όμως, να είσαστε περισσότερο σταθεροί. Η επαφή με ανθρώπους που διαφέρουν σε φιλοσοφία ζωής ή γνώσεις από εσάς, δίνει ένα κίνητρο να παλέψετε για να βελτιωθείτε ή να διευρύνετε τις ευκαιρίες της ζωής σας. Προωθήστε τα ενδιαφέροντά σας και επιμείνετε. Θα ωφεληθείτε!
-Δεν αποκλείεται να θεωρηθείτε πομπώδεις στον χώρο της εργασίας σας, κάτι που θα εγείρει αντιπαλότητες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;