Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο!
Εάν λατρεύεις τις περιπέτειες, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτοί οι προορισμοί είναι για σένα!

Οι προορισμοί αυτοί δεν είναι βέβαια επικίνδυνοι λόγω εγκληματικότητας αλλά λόγω της άγριας φύσης που τους περιβάλλει!

Ατόλη μπικίνι, Νησιά Μάρσαλ

Χαμένο κάπου στον ωκεανό, αυτό το νησί μοιάζει σαν παράδεισος. Μάθετε όμως ότι εδώ γίνονται πολυάριθμες πυρηνικές δοκιμές που το μετέτρεψαν σε έναν… τροπικό σκουπιδότοπο. Οι ντόπιοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ενώ το νησί ακόμη παραμένει επικίνδυνο για τους ζωντανούς οργανισμούς.

Τα υψηλά ποσοστά ακτινοβολίας που καταγράφονται μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο

Βασίλειο των ελεφάντων, Chonburi, Ταϊλάνδη

Μια μικρή ξύλινη εξέδρα για τους τουρίστες – εξέδρα επιπλέει στο νερό χάρη στα βαρέλια που έχει. Εκεί οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους και να ταΐσουν τους κροκόδειλους.

Η Κοιλάδα του Θανάτου, ΗΠΑ

Πρόκειται για το πιο ξηρό και θερμό μέρος της Βόρειας Αμερικής, το δεύτερο ξηρότερο ολόκληρου του πλανήτη (με την έρημο Ατακάμα στη Χιλή να κατέχει την πρώτη θέση) και το θερμότερο μέρος στη Γη.

Η μεγαλύτερη θερμοκρασία που καταγράφηκε ποτέ, ήταν 56,7°C στις 10 Ιουλίου 1913 στο πάρκο Γκρίνλαντ. Οπότε, όσο ανθεκτικός είναι κάποιος ο καυτός ήλος θα τον εξαντλήσει πολύ γρήγορα.

lha da Queimada Grande (το νησί των φιδιών), Βραζιλία

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι στο νησί ζουν περίπου πέντε φίδια ανά τετραγωνικό μέτρο. Υπάρχουν πολλές ιστορίες ανθρώπων που υπέκυψαν στα τραύματά τους από τα θανατηφόρα αυτά ερπετά, σε χρόνο μηδέν.

Εθνικό Πάρκο Madidi, Βολιβία

Με μια πρώτη ματιά, το μέρος αυτό μοιάζει ειδυλλιακό, αλλά στην πραγματικότητα κρύβει κινδύνους. Γιατί; Γιατί εδώ έχει βρει πρόσφορο έδαφος η πιο δηλητηριώδη και επικίνδυνη βλάστηση στον κόσμο: κάθε επαφή με κάποιο από τα φυτά που αναπτύσσονται στο πάρκο, μπορεί να προκαλέσει έντονο κνησμό, εξάνθημα και ζάλη. Κάθε γρατζουνιά ή ακόμα και μια μικρή πληγή, μπορεί να μολυνθεί με τροπικά παράσιτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;