Τι ρόλο παίζει τελικά το ντύσιμο μας στην ερωτική μας ζωή;
Πόσο πολύ μετράει η εξωτερική εμφάνιση στην προσέλκυση ενός συντρόφου;

Η περιποίηση της εξωτερικής μας εμφάνισης προτού βγούμε έξω είναι μια από τις βασικές ιεροτελεστίες που ακολουθούμε, ιδιαίτερα όταν έχουμε να βγούμε με κάποιο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει ερωτικά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί θεωρούμε πως η περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση και τα φανταχτερά ρούχα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τραβήξουν το ενδιαφέρον από το ελαφρώς ατημέλητο λουκ.

Ισχύει, όμως, αυτό;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Kent, τα ρούχα δεν παίζουν κανένα ρόλο στην σεξουαλική έλξη που μπορεί να αισθανθεί κάποιος για εμάς.

 

Όπως είναι γνωστό, οι κόρες των ματιών ενός ανθρώπου, διαστέλλονται κάθε φορά που κοιτάζουν κάποιον ο οποίος τους έλκει σεξουαλικά. Αυτή ακριβώς την λειτουργία χρησιμοποίησαν οι ερευνητές για να διαπιστώσουν με την βοήθεια εξελιγμένης τεχνολογίας πώς αντιδρούν οι κόρες των ματιών σε διαφορετικές εικόνες ανδρών και γυναικών.

Οι ερευνητές παρατήρησαν πώς οι κόρες των ματιών των ανθρώπων διαστέλλονται εξίσου όταν κοιτούν κάποιον που τους ελκύει σεξουαλικά, ανεξαρτήτως από το πόσο σέξι είναι τα ρούχα που φοράει.

Τι παίζει, λοιπόν, με τα ρούχα; Για εμάς, το πιο σημαντικό κομμάτι μιας εξόδου είναι να νιώθεις άνετα με τα ρούχα σου. Η άνεση εκπέμπει χαλαρότητα και αυτοπεποίθηση, και αυτά είναι πολύ πιο ελκυστικά από οποιοδήποτε ρούχο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;