Η 2η σεζόν Stranger Things θα είναι πιο σκοτεινή & τρομακτική - Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές σε συνέντευξη!
Το καστ του Stranger Things μας έδωσε μερικά στοιχεία για το τι έχει να γίνει στην δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix!

Με την πρεμιέρα του Stranger Things να απέχει γεμάτους-γεμάτους έξι μήνες, η Millie Bobby Brown (Eleven), ο Finn Wolfhard (Mike), ο Gaten Matarazzo (Dustin), ο Caleb McLaughlin (Lucas) και ο Noah Schnapp (Will) επιμένουν να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της δεύτερης σεζόν, αλλά αναφέρουν πως, πράγματι, θα είναι πολύ πιο σκοτεινή και τρομακτική από την πρώτη.

“Νομίζω πως αυτή η σεζόν θα είναι πιο σκοτεινή και θα μοιάζει περισσότερο με θρίλερ” είπε ο Wolfhard στην συνέντευξη τους στο People. “Πιστεύω πως θα αρέσει περισσότερο στον κόσμο από την πρώτη σεζόν.”

Ο Matarazzo τότε πρόσθεσε πως η δεύτερη σεζόν θα επικεντρώνεται περισσότερο στον κάθε χαρακτήρα και στην επίδραση που είχε η εξαφάνιση του Will πάνω του.

BRAKHAX2

“Το σπουδαίο στην συγκεκριμένη σεζόν είναι πως ο κόσμος θα έχει μια εικόνα του εσωτερικού κόσμου του κάθε χαρακτήρα. Θα δεις πολλά περισσότερα πράγματα για την ζωή τους αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το τι συμβαίνει”, είπε ο Matarazzo.

“Νομίζω πως είναι ιδιαίτερα τραυματισμένοι ψυχολογικά, όλοι τους. Νιώθουν μόνοι τους γιατί ο καλύτερος τους φίλος, ο Will, έχει επιστρέψει αλλά δεν φέρεται σαν κολλητός τους πλέον. Έχει αλλάξει.”

 

Δες τι άλλο αποκάλυψαν για την νέα σεζόν στο βίντεο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;