Samsung Galaxy S8: Επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα! (photos & video)
Τι τιμή θα έχει το Samsung Galaxy S8 και ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά του;

H Samsung άργησε να παρουσιάσει το Samsung Galaxy S8 αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο!

Το νέο Galaxy S8 και S8+ έχει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του που είναι το S7 και S7 Edge, χωρίς όμως να μεγαλώνει πολύ το μέγεθος της συσκευής.

Η εταιρία έχει μειώσει κατά πολύ το πλαίσιο περιμετρικά της οθόνης (εξαφανίζοντας το μάλιστα στα πλάγια) αλλά και στο κάτω μέρος που είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί το home button το οποίο πλέον βρίσκεται στο κάτω μέρος πίσω από το πάνελ.

Η Samsung πρόσθεσε στα νέα Galaxy S8 και S8+ εκτός από τη σάρωση του δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα της συσκευής και δυνατότητα σάρωσης της ίριδας του ματιού κάνοντας το ξεκλείδωμα της συσκευής παιχνιδάκι.

Η νέα αναλογία της οθόνης των νέων Galaxy S8 είναι 18.5:9 και όχι 16:9 που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τις συσκευές ιδανικές για να παρακολουθεί κανείς βίντεο, να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή chat και να υπάρχει ακόμα χώρος για ένα πλήρες πληκτρολόγιο αφής.

Το Galaxy S8 έχει ενσωματωμένη την νέα ψηφιακή βοηθό της Samsung που ακούει στο όνομα Bixby και θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα το smartphone μας.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών στο εσωτερικό του κρύβει νέους επεξεργαστές (10% πιο γρήγορο CPU και 21% πιο γρήγορη GPU), 4 GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα.
Το Galaxy S8 και Galaxy S8+ έχουν καλύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος (8 megapixels) ενώ στο πίσω μέρος του έχει κάμερα 12 megapixels η οποία έχει πολύ γρήγορο autofocus, βελτιωμένη ευκρίνεια και contrast στις φωτογραφίες.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ακόμα μία νέα καινοτομία του Galaxy S8 και S8+ είναι ότι όταν συνδεθεί με το νέο περιφερειακό Samsung DeX μπορεί και μεταμορφώνεται σε desktop για να μπορεί ο χρήστης να προβάλλει και να επεξεργάζεται δεδομένα από το τηλέφωνό του, καθιστώντας την εργασία από ένα smartphone ακόμα πιο γρήγορη και έξυπνη.

Επίσης το VR δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση κι έτσι το Galaxy S8 σε συνδυασμό με το νέο Gear VR που διαθέτει και χειριστήριο, που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Oculus προσφέρει άνετο χειρισμό με το ένα χέρι και πλοήγηση, δίνοντας καλύτερη διαδραστικότητα κίνησης, κατά την πρόσβαση σε διαδραστικό VR περιεχόμενο ενώ με την νέα κάμερα Gear 360 ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργεί τα δικά του 4K videos 360 μοιρών.

Τα νέα Galaxy S8 και S8+ κυκλοφορούν στην Ευρώπη και στην Ελληνική αγορά στις 28 Απριλίου σε τιμή 829€ και 929€ αντίστοιχα,σε 3 χρώματα Midnight Black, Orchid Gray και Arctic Silver.

Με πληροφορίες από το newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
2'
41 - 35
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;