Στάθης Ψάλτης: 7 ταινίες του που αξίζει να δεις!
Διαλέξαμε με δυσκολία 7 από τις πολλές ταινίες που έχει συμμετάσχει ο αγαπημένος Στάθης Ψάλτης για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι!

Ο Στάθης Ψάλτης είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς και το όνομα του συνδυάστηκε με τη “χρυσή” εποχή των 80’s και των “φτηνών” αλλά πολύ αστείων βιντεοταινιών.

Αυτές είναι μόλις 7 από τις πολλές ταινίες που έχει γυρίσει και αγαπημένες του neolaia team!

Βασικά καλησπέρα σας

Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Σταμάτης Γαρδέλης, Στάθης Ψάλτης, Σοφία Αλιμπέρτη, Ρένα Παγκράτη
Δύο νέοι, ο Στάθης και ο Σταμάτης, έχουνε δύο πειρατικούς σταθμούς, το Ράδιο Καψούρα και το Ράδιο 69. Οι δύο τους ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την ακροαματικότητα, παίζοντας ο ένας ροκ και ο άλλως λαϊκά αντίστοιχα. Αυτός ο ανταγωνισμός θα γίνει πιο έντονος και κάποια στιγμή θα τους οδηγήσει στην φυλακή. Στο τέλος αυτή η διαμάχει θα τερματιστεί όταν η Μπέττυ θα ερωτευτεί τον Πάνο, που ανήκει στην ομάδα του Ραδίου 69.

Και ο πρώτος ματάκιας

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης
Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης,Κώστας Στεφανάκης, Γιώργος Οικονόμου, Αθηνά Μερτύρη
Ο Σίμος, ένας αδιόρθωτος ηδονοβλεψίας δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο σαν γκρουμ. Μια συμμορία διαρρηκτών έβαλαν στόχο να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου. Οι πέντε οι διαρρήκτες εγκαθιστόνται στο ξενοδοχείο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για την διάρρηξη του. Η κόρη του ξενοδόχου, η Μυρτώ, κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά στα οικονομικά του ξενοδοχείου και παριστάνει την ρεσεψιονίστ για να ανακαλύψει τι συμβαίνει.

Τα καμάκια

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης
Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης,Χρήστος Βαλαβανίδης, Τόνια Αδαμοπούλου, Τέτα Κωνσταντά, Σταυρίνα Πρεβεδώρου,
Ο Άρης, ένα από το μεγαλύτερο καμάκι της Αθήνας αποφασίζει να πάει στο Ναύπλιο για διακοπές. Αμέσως προκαλεί τον πανικό στα ντόπια καμάκια που τον χαρακτηρίζουν πως είναι πρωτοποριακό είδος. Οι ναυπλιώτες, με επικεφαλή τον Ορφέα, κάνουν τα πάντα για να δείξουν κακή φήμη του Άρη. Οι προσπάθειες του πάνε άδικα αφού ο Άρης έχει δεσμό με μια όμορφη γυναίκα, την Νάντια, που είναι αδελφή του Ορφέα.

Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης
Είδος Ταινίας:Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης,Τώνης Γιακωβάκης, Σπύρος Καλογήρου, Έφη Πίκουλα, Ρένα Παγκράτη, Παύλος Ευαγγελόπουλος,Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου,
Ο Στάθης, του οποίου ο πατέρας του έχει καφενείο στην κεντρική πλατεία του νησιού και δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει καμάκι στις προκλητικές τουρίστριες. Όμως η Ρένα είναι εμπόδιο για τις ερωτικές εξορμήσεις, του Στάθη, διότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Παράλληλα, η αδερφή του Στάθη, η Καίτη, ερωτεύεται ένα Αθηναίο ο οποίος μένει στο νησί για χάρη της.

Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν

Σκηνοθεσία: Γιάννη Χαρτοματζίδη
Σενάριο: Γιώργος Μυλωνά
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Σπύρος Καλογήρου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Έφη Πίκουλα
Ο Στάθης, ένας άνεργος άντρας όπου ψάχνει για δουλειά, ερωτεύεται την Μαρίνα , η οποία στην αρχή τον αγνοεί. Όταν όμως ο πατέρας της γίνεται θύμα ληστείας, η Μαρίνα ζητά απεγνωσμένα την βοήθειά του.

Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω

Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης
Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Τέτα Ντούζου, Στάθης Ψάλτης, Μάγδα Τσαγγάνη, Καίτη Φίνου, Γιάννης Ρωτας
Ένας άνεργος Έλληνας, ο Στάθης, αναγκάζετε να οδηγηθεί σε ψυχίατρο μετά από αποτυχημένες ανεύρεσης εργασίας. Ο ψυχίατρος του τον εφοδιάζει με αποδεικτικό τρέλας, το οποίο ο Στάθης το χειρίζεται έξυπνα, για να μπορέσει να τον προσλάβουν σε μία εταιρεία που η οικονομική της κατάσταση δεν είναι καλή. Εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, όπου είναι η αδερφή του ιδιοκτήτη και μπλέκεται σε καταστάσεις.

Καμικάζι αγάπη μου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδη
Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδη
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Σταμάτης Γαρδέλης, Στάθης Ψάλτης, Σοφία Αλιμπέρτη, Ρένα Παγκράτη, Καίτη Φίνου, Βίνα Ασίκη
Ο Στάθης αγαπά τις μοτοσικλέτες, η αδερφή του η Ρένα της αρέσει να πηγαίνει στα club και να χορεύει συνέχεια και ο αδερφός του ο Ρένος είναι τρελός για την ροκ μουσική. Ο Στάθης δεν μπορεί να μείνει σταθερός με μια δουλειά και στο τέλος χάνει το κορίτσι που αγαπά και η μητέρα του, που τον λατρεύει, αγοράζει μια υπέροχη μοτοσυκλέτα!

Ψηλός λιγνός και ψευταράς

Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης
Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Τέτα Ντούζου, Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Γιάννης Ρωτας, Ανδρέας Ντούζος
Ένας ηλικιωμένος, ο Στάθης, σε όλη του την ζωή έλεγε πάντα ψέματα. Μετά δίνει στον ανιψιό του τα δικαιώματα των ιστοριών του για να τα κάνει σίριαλ. Το πιο μεγαλύτερο του ψέμα θα είναι ο θάνατος του, που έκανε αυτή την ψεύτικη ιστορία για να αποφύγει να πληρώσει το μεγάλο ποσό στην εφορία.

Ο παρθενοκυνηγός

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης
Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Στάθης Ψάλτης, Πάνος Μιχαλόπουλος, Καίτη Φίνου, Αντώνης Παπαδόπουλος
Ένας ασφαλιστής, ο Ηρακλής, που συγκατοικεί μαζί με δύο φίλους του, έχει ένα όνειρο όπως πολλούς ανθρώπους, να έχει ένα όμορφο σπιτάκι. Ο Ηρακλής όμως έχει επαγγελματική αποτυχία. Η τύχη του αλλάζει όταν ένας εργοστασιάρχης αποφασίζει να ασφαλίσει την τιμή της κόρης του η οποία θα πάει να σπουδάσει στην Αθήνα. ο εργοστασιάρχης βάζει τον Ηρακλή να προστατεύει την κόρη του και στο τέλος την ερωτεύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
 1