Πέμπτη 20 Απριλίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 20 Απριλίου!

Αίμα Από το Αίμα μου

Δυο στοιχειωμένες ιταλικές ιστορίες προέρχονται από διαφορετικές περιόδους: στον 17ο αιώνα ένας νεαρός ιερέας ερωτεύεται μια γοητευτική καλόγρια. Στο σήμερα, ένα εφοριακός πιέζει ένα υπερήλικα να μην αποκρύπτει την περιουσία του.

Ares: Κίνδυνος στο Παρίσι

Το έτος είναι 2035 και η παγκόσμια τάξη έχει υποστεί δραματικές αλλαγές. Η Γαλλία, με 10 εκατομμύρια άνεργους κατοίκους, αποτελεί μία από τις νέες χώρες κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο ταλανισμένος από τα προβλήματα πληθυσμός, αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να επαναστατήσει και του να παραιτηθεί, μέχρι που βρίσκει «καταφύγιο» σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα: τις υπέρ-βίαιες μάχες μέχρι θανάτου, όπου οι συμμετέχοντες ντοπάρονται νόμιμα.

Ηνωμένες Πολιτείες της Αγάπης

Πολωνία, 1990. Τέσσερις γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με μικρά και μεγάλα προσωπικά διλήμματα σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Θα Πέσει η Νύχτα

Πρόσφατα ανακαλυφθέν ντοκιμαντέρ του Άλφρεντ Χίτσκοκ με θέμα τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, γυρισμένο κατά τους τελευταίους μήνες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Κος Τίποτα

Ο Νόρμαν (Γκιρ) ζει μια μοναχική ζωή στη σκιά της δύναμης και των χρημάτων. Αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του, χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να τα καταφέρει. Τελικά ποντάρει στο σωστό άλογο, κάνοντας ένα ακριβό δώρο, ένα ζευγάρι παπούτσια στον Μίσα Έσελ. Όταν ο Μίσα θα γίνει πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Νόρμαν θα βρεθεί στο κέντρο ενός γεωπολιτικού δράματος πέρα από οτιδήποτε μπορούσε να φανταστεί, οι επιπτώσεις του οποίου θα μπορούσαν να καταστρέψουν την φήμη που χρειάστηκε όλη του τη ζωή, για να χτίσει.

Μια Βόλτα στη Γαλλία

Μια αξέχαστη, μοναδικά επίκαιρη όσο και αστεία, περιήγηση στη γαλλική επαρχία και στη σημερινή Γαλλία που διχάζεται ανάμεσα σε ένα νοσταλγικό παρελθόν και μια σύγχρονη πολυπολιτισμική ταυτότητα.

Μπάντι, ο Ροκ Σταρ

Όταν ένα ραδιόφωνο πέφτει από τον ουρανό στα χέρια ενός θιβετιανού μαστίφ, εκείνο θα αποφασίσει να φύγει από το σπίτι του για να γίνει μουσικός, προκαλώντας ένα σωρό απρόσμενα γεγονότα.

Τα Μυστήρια του Ιερώνυμου Μπος

“Μυστήριο μέσα σε ένα μυστήριο”, ο πίνακας “ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων” είναι ο πιο διάσημος και ​σπουδαίος του Ιερώνυμου Μπος. Το 2016 με αφορμή τα 500 χρόνια από τον θάνατο του το Μούσειο Πράδο της Μαδρίτης δίνει αποκλειστική πρόσβαση στον​ σκηνοθέτη​ José Luis López Linares για να φέρει στο φως το έργο αυτό. Μέσα από μοναδικές εικόνες – σαν κάποιος να γίνεται μάρτυρας της ακτινογράφησης της ζωγραφίας και της αποκατάστασής της – η ταινία διερευνά και ζητά την αποκάλυψη όλων εκείνων των αναπάντητων ερωτημάτων γύρω από τον ίδιο των ζωγράφο, την ζωγραφική και εξηγεί την έμπνευση που μ​ετέδωσε ​σε συγγραφείς, ζωγράφους και μουσικούς από όλο τον κόσμο.

Πέντρο Νούλα

«Πέντρο Νούλα» ίσως όχι τυχαίο όνομα, στα λατινικά ο κανένας (nulla=τίποτα), ο πρωταγωνιστής, που έχασε αλλά προσπαθεί να βρει την πραγματική του ταυτότητα μετά από ένα τρακάρισμα. Μοναδικό στοιχείο να κρατηθεί μια επιταγή στην τσάντα του. Ο Πέντρο Νούλα μια ταινία θρίλερ με τρομακτική ατμόσφαιρα, σκοτεινή κάποιες φορές και άλλοτε οικεία να ακολουθεί την αναζήτηση της αλήθειας μέσα από εικόνες του κέντρου της Αθήνας, όπου ο πρωταγωνιστής περιπλανιέται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;