Facebook: Αυτή είναι η νέα ασύλληπτη εφαρμογή που ετοιμάζει!
Αυτό που ετοιμάζει το Facebook θα αλλάξει όλα τα δεδομένα!

Ο Ζούκεμπεργκ αποκάλυψε ότι από πέρυσι ετοιμάζει με ερευνητές μια τεχνολογία που οι άνθρωποι δε θα χρειάζεται να πληκτρολογούν κείμενα με τα χέρια τους αλλά με το μυαλό!

Κάτι τέτοιο θα γίνει με τη βοήθεια εγκεφαλικών εμφυτευμάτων και ένα ειδικό λογισμικό. Μέχρι στιγμής κάνουν πειράματα και έχουν πετύχει 8 λέξεις σε ένα λεπτό, το οποίο σκοπεύουν να γίνει 100 λέξεις το λεπτό.

Η ανακοίνωση έγινε στην ετήσια σύνοδο προγραμματιστών λογισμικού που οργάνωσε το Facebook στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με το BBC και τα πρακτορεία Ρόιτερς

Ο Ζούκεμπεργκ δήλωσε ότι οι εγκέφαλοί μας παράγουν αρκετά δεδομένα για να μεταδώσουν τέσσερις ταινίες υψηλής ανάλυσης κάθε δευτερόλεπτο. Το πρόβλημα είναι ότι ο καλύτερος τρόπος που έχουμε για να στείλουμε πληροφορίες στον έξω κόσμο, δηλαδή η ομιλία μας, μπορεί να μεταδώσει περίπου την ίδια ποσότητα δεδομένων με ένα μόντεμ της δεκαετίας του 1980.

Γι’ αυτό, είπε, «εργαζόμαστε πάνω σε ένα σύστημα που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να πληκτρολογούν απευθείας από τον εγκέφαλό τους περίπου πέντε φορές πιο γρήγορα από ό,τι κάνει κάποιος στο τηλέφωνό του σήμερα. Θέλουμε τελικά να την μετατρέψουμε σε μια φορετή τεχνολογία μαζικής κλίμακας. Ακόμη κι ένα απλό ‘ναι’ ή ‘όχι’ με ένα εγκεφαλικό ‘κλικ’, θα βοηθήσει ώστε να αισθάνεται κανείς πιο φυσικά πράγματα όπως η επαυξημένη πραγματικότητα».

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο founder του Facebook το πρόγραμμα θέλει πολύ δουλειά ακόμα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;