Φοιτητικό Σπίτι: 4+1 λάθη στη διακόσμηση που όλοι κάνουν!
Ας δούμε ποια είναι τα πιο κλασικά λάθη που γίνονται σε ένα φοιτητικό σπίτι!

Εντάξει ένα φοιτητικό σπίτι είναι λογικό να έχει λάθη στη διακόσμηση, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένεις που λέμε. Το θέμα είναι να μην κάνεις λάθη που θα χαλάνε τη “διάθεση” σου χωρίς καν να το συνειδητοποιείς.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ένα συγκεκριμένο χρώμα στον τοίχο ή τον καναπέ σου μπορεί να αλλάξει τη διάθεση σου. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στη διακόσμηση σε ένα φοιτητικό σπίτι.

1.Αγοράζεις χαλιά τύπου Shag
Είναι μαλακά, έχουν ωραία αίσθηση και ζεσταίνουν τον χώρο. Το πρόβλημα όμως με αυτού του είδους τα χαλιά είναι ότι μαδάνε περισσότερο από ένα σκυλί Labrador. Λίγοι ιδιοκτήτες συνηθίζουν να ζουν με αυτή τη «χιονοθύελλα» στο σπίτι τους δεδομένου ότι συχνά πρέπει να βάζουν ηλεκτρική σκούπα. Οι περισσότεροι διαπιστώνουν ότι απλά δεν αξίζει ο κόπος

2. Το σωστό είναι πρώτα να επιλέγεις τα έπιπλα και μετά να βάφεις το σπίτι.

Εάν είσαι σε φάση που μπορείς να βάψεις τους τοίχους στο σπίτι που νοικιάζεις και έχεις την όρεξη να το κάνεις, τότε να ξέρεις ότι το σωστό είναι πρώτα να επιλέξεις τα έπιπλα και μετά να βάψεις τους τοίχους.

3. Bιάζεσαι να επιλέξεις χρώματα!

Μια ωραία ιδέα είναι να κατεβάσεις τη δωρεάν εφαρμογή Vivechrom Visualizer, η οποία σας βοηθάει να δείτε το δωμάτιο σας σε οποιοδήποτε χρώμα ζωντανά. Χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία Augmented Reality, έχεις στη στιγμή, μια ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα φαίνεται το δωμάτιο σου μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη.
Εκεί μπορείς να πειραματιστείς όσο θέλεις.

4. Επιλέγεις καναπέ σε “επιθετικό χρώμα”

Το θέμα είναι ο καναπές να είναι βολικός. Τώρα, όσον αφορά το χρώμα καλύτερα να είναι ουδέτερο, προκειμένου να σου δώσει το περιθώριο να παίξεις με τα διακοσμιτικά. Μπορείς να ρίξεις ριχτάρια, μαξιλάρια κλπ.

+1 Βιάζεσαι να διακοσμήσεις

Δε χρειάζεται να αγοράσεις τα πάντα αμέσως (ακόμη και να έχεις τα χρήματα) σιγά σιγά να δεις πόσο πρακτικό ή όχι είναι το σπίτι, τι σου αρέσει και τι όχι και στη συνέχεια θα προχωρήσεις με τα ανάλογα διακοσμητικά που μεταξύ μας είναι το τελευταίο που πρέπει να σε νοιάζει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;