Game of Thrones 7η σεζόν: Όσα γνωρίζουμε ήδη!
Είδαμε το teaser, ψάξαμε και βρήκαμε όσα γνωρίζουμε ήδη για την 7η σεζόν του Game of Thrones!

Με αφορμή το πρόσφατο extended teaser που κυκλοφόρησε για την 7η σεζόν του Game of Thrones γράφουμε για όσα είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν. Όσο σίγουρος βέβαια μπορεί να είναι κανείς σε μια σειρά όπως αυτή.

1.Οι Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion), Lena Headey (Cersei), Emilia Clarke (Daenerys) and Nikolaj Coster-Waldau (Jaime) έχουν υπογράψει για την 7η σεζόν από το μακρινό 2015.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα είναι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παρόντες. Όπως έχει δηλώσει η Sophie Turner (Sansa), δε θα είναι όλοι οι βασικοί χαρακτήρες μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν κρίνουμε δηλαδή από το γεγονός ότι η Natalie Dormer (Margaery) είχε υπογράψει για την 7η σεζόν μάλλον είναι προφανές.

2. Ένας χαρακτήρας που είχαμε ξεχάσει εντελώς ο Ser Jorah (Ian Glen) είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί αφού τον είδαν στη Βόρεια Ιρλανδία όπου γίνονται τα γυρίσματα. Ο Joseph Mawle (Benjen Stark) “εντοπίστηκε” επίσης στο Μπέλφαστα άρα είναι προφανές (και αναμενόμενο) ότι θα παιχτούν καταστασούλες πέρα από το Τείχος.

Το ίδιο ισχύει για την Lady Lyanna (Bella Ramsey).

3. Υπάρχει η φήμη ότι μπορεί να επιστρέψει με κάποιο τρόπο ο Khal Drogo aka Jason Momoa γιατί τον είδαν στην Ιρλανδία με τους παραγωγούς του Game of Thrones.

Εντωμεταξύ ο ίδιος πόσταρε στο instagram “προετοιμάζομαι για τον βορά”. Δύο τα ενδεχόμενα: Μας δουλεύει ή είναι ένα πολύ δυνατό teaser. ”

4.Από αυτούς που θα πρωτοεμφανιστούν αυτή τη σεζόν είναι ο Jim Broadbent. Θα είναι σε πέντε επεισόδια και θα έχει τον ρόλο ενός παλιού καθηγητή που θα βοηθήσει τον Samwell Tarly. Ο Joseph Quinn θα παίξει ένα χαρακτήρα που δεν βρίσκεται στα βιβλία του Martin και ονομάζεται Koner.

5. Οι φήμες που θέλουν τον Ed Sheeran να κάνει μια guest εμφάνιση φαίνεται να ισχύουν. Κάτι τέτοιο έχει γίνει εξάλλου στο παρελθόν στη σειρά με τον  Gary Lightbody από τους Snow Patrol και τους  Sigur Rós, οι οποίοι μάλιστα θα επιστρέψουν με κάποιο τρόπο (το λεγόμενο cameo).

Ο Brent Hinds των Mastodon θα παίξει και αυτή τη φορά έναν White Walker.

6. O διάσημος παλαιστής Conor Mc Gregor είναι πάρα πολύ πιθανό να εμφανιστεί.

7. Το άλλο που δυστυχώς γνωρίζουμε είναι πως η φετινή σεζόν θα έχει και τα λιγότερα επεισόδια. Ωστόσο, δεν είναι η τελευταία σεζόν αλλά η προτελευταία, σύμφωνα με τους παραγωγούς.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;