Πώς μπορείς να αποκωδικοποιήσεις τα μυστικά των εστιατορίων!
Ο Άντονι Μπουρντέν αποκαλύπτει 5 πράγματα που ισχύουν για την πλειονότητα των εστιατορίων!

Η επιλογή του κατάλληλου εστιατορίου είναι δύσκολη υπόθεση. Μπορεί μια έρευνα στο ίντερνετ να σου δώσει μια ιδέα σχετικά με το μέρος που θα επισκεφτείς, όμως, αυτή η ιδέα δεν μπορεί ποτέ να είναι πλήρως ικανοποιητική.

Πώς μπορείς να καταλήξεις στον τέλειο χώρο;

Ο διάσημος σεφ, Άντονι Μπουρντέν, αποκαλύπτει πέντε αλήθειες σχετικά με την φιλοσοφία και την λειτουργία των εστιατορίων, στις οποίες πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή όταν επιλέγεις με κριτήριο την ποιότητα.

Τα περισσότερα μαγαζιά ανακυκλώνουν το ψωμί τους

Μιας και ο πρώτος κανόνας της σωστής μαγειρικής είναι να μην πετάς τίποτα, ο Μπουρντέν αναφέρει πως αν ένας σερβιτόρος παρατηρήσει ένα καλάθι με ανέγγιχτο ψωμί, πιθανότατα θα το φέρει πίσω στην κουζίνα για να το σερβίρει αργότερα. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα που άφησες λίγο φαγητό.

Η ολλαντέζ είναι τολμηρή επιλογή ως σως

Τα ωμά αυγά σε αυτήν την σάλτσα είναι τρομερά επιρρεπή στην μόλυνση από βακτήρια. “Οποιοδήποτε μέρος που φτιάχνει ολλαντέζ θα πρέπει να την πετάει μετά από μια ώρα και να φτιάχνει άλλη, αλλιώς μπορεί να σου κάνει κακό,” αναφέρει ο σεφ.

Τα θαλασσινά είναι πιο φρέσκα από Τρίτη μέχρι Παρασκευή

Ο Μπουρντέν αναφέρει πως οι αγορές θαλασσινών κλείνουν, ως επι το πλείστον, τα σαββατοκύριακα και κάποιοι σεφ επιλέγουν να δίνουν στους πελάτες τους τα απομεινάρια του της εβδομάδας, τα οποία δεν είναι και φρέσκα. “Οπότε, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασέυή είναι πιο πιθανό να λάβεις ένα φρέσκο πιάτο με θαλασσινά. Τουλάχιστον εγώ τότε τρώω το ψάρι μου,” είπε

Το brunch έχει να κάνει με τα υπόλοιπα

Αν και ο Μπουρντέν παραδέχεται πως μισεί το να μαγειρεύει brunch, κάθε οικονομικά ευαισθητοποιημένος σεφ ξέρει πως είναι ένας ιδιοφυής τρόπος να ξεφορτωθεί κανείς τα υπολείμματα των τροφίμων του Σαββάτου.

Το μπάνιο αποκαλύπτει την ποιότητα του γεύματος σου

Μπορείς να εμπιστευτείς μόνο τις κριτικές; Μάλλον όχι. Ο Μπουρντέν συμβουλεύει, μόλις μπεις σε ένα μαγαζί, να πας κατευθείαν στο μπάνιο και να ρίξεις μια ματιά τριγύρω. Αν είναι καθαρό και τακτοποιημένο, αναφέρει, είναι καλό σημάδι – αλλά αν είναι βρώμικο, είναι κακό νέο για σένα και το γεύμα που θα φας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;