7+1 βάσιμες θεωρίες για το πώς συνδέονται ταινίες της Disney!
Ο κόσμος της Disney είναι μάλλον πολύ πιο περίπλοκος απ' ότι πίστευες και είναι απίστευτο πως μάλλον συνδέονται οι ταινίες μεταξύ τους!

Υπάρχουν ταινίες που μάλλον συνδέονται μεταξύ τους και οι θεωρίες που θα διαβάσεις είναι πράγματι πολύ πιθανές.

Ας τις δούμε λοιπόν:

1. Ο Ηρακλής είναι ξάδερφος με την Ariel. 

Αυτό μάλλον ισχύει σίγουρα. Εάν το σκεφτείς η Άριελ είναι κόρη του Βασιλιά Τρίτωνα και ο Ηρακλής γιος του Δία. Ο Τρίτωνας είναι γιος του Ποσειδώνα που είναι αδερφός του Δία. Αυτό προφανώς κάνει τον Ηρακλή και την Άριελ συγγενείς!

2. Η μαμά του Andy είναι η πραγματική ιδιοκτήτρια της Jessie. 

Το καπέλο του Andy στην πρώτη ταινία μοιάζει με αυτό της Jessie στη δεύτερη. Επιπλέον, η πρώτη ιδιοκτήτρια της Jessie όπως βλέπουμε στη ταινία έχει το ίδιο καπέλο. Η κυρία Davis, η μαμά του Andy, έδωσε το καπέλο στον γιο της άρα είναι και η πρώτη ιδιοκτήτρια της κούκλας.

3. Ο κάπτεν Κουκ σκότωσε τη μαμά της Ariel 

Μια γοργόνα, φίλη του Peter Pan, στην αρχική ταινία, μοιάζει πολύ με τη μαμά της Ariel. Η Athena όπως ονομάζεται έχει τα ίδια κόκκινα μαλλιά και την ίδια ουρά με την Άριελ, την μικρή γοργόρνα. Οι περισσότερες γοργόνες φοβόντουσαν πολύ τον Κάπτεν Κουκ. Στη δεύτερη ταινία της Άριελ μαθαίνουμε ότι η μαμά της που ονομάζεται Athena είχε σκοτωθεί από έναν πειρατή. Έτσι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για τον Κάπτεν Κουκ!

4. Η Τζειν του Ταρζάν είναι η εγγονή της Πεντάμορφης και του Τέρατος. 

Αρχικά η Τζέιν μοιάζει πολύ με την Belle. Έπειτα, εάν παρατηρήσεις στην σκηνή αυτή θα δεις τα ίδια σκεύη που ήταν “φίλοι” της Belle στη σχετική ταινία!

5. Οι γονείς της Άννας και της Έλσας από το Frozen πέθαναν στο δρόμο για το γάμο της Ραπουνζέλ! 

Ο Jennifer Lee, σκηνοθέτης του Frozen, είπε σε συνέντευξη του ότι το βασιλικό ζεύγος Arendelle πηγαίναν σε ένα γάμο σε γειτονικό βασίλειο όταν πέθαναν. Επιπλέον μπορούμε να δούμε τη Ραπουνζέλ και τον Flynn την ημέρα που στέψης της Έλσας!

 

6. H μικρή γοργόνα “παίζει” στο ναυάγιο του πλοίου των Arendelle 

Η παραπάνω θεωρια επαληθεύεται εάν δει κανείς πάλι την Άριελ. Το βασίλειο των Arendelle είναι στη Νορβηγία. Το βασίλειο της Ραπουνζέλ είναι κάπου στη Γερμανία ενώ η ιστορία της Άριελ είναι στη Δανία όπου είναι και ο δρόμος για να πάει κανείς με πλοίο στη Γερμανία!

7. Ο Ταρζάν είναι ο αδερφός της Έλσα και της Άννας! 

Σύμφωνα πάλι με τη θεωρία, οι γονείς των κοριτσιών έφτασαν σε ένα τροπικό νησί, εκεί έφτιαξαν ένα δεντρόσπιτο όπου η βασίλισσα γέννησε ένα αγόρι. Η οικογένεια όμως δέχτηκε επίθεση από μια λεοπάρδαλη, πέθαναν και έμεινε ο Ταρζάν μόνος του!

8. Ο Carl πεθαίνει στα πρώτα πέντε λεπτά της ταινίας

Εάν έχει δει το Up είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις συγκινηθεί με την ιστορία του Carl και την αγάπη για τη γυναίκα του . Εάν το σκεφτείς, όταν ξεκινάει η ταινία, μας διηγείται όλη την ιστορία, η οποία θα μπορούσε να είναι μια απομονωμένη ταινία μικρού μήκους. Μέχρι εκείνο το σημείο όλα είναι αρκετά ρεαλιστικά, έπειτα μπαίνουμε στο “παραμύθι” γιατί στην ουσία είναι όλα στη μετά θάνατον ζωή όπου ο Καρλ ψάχνει τη γυναίκα του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1