Ποιες τροφές πρέπει να αποφύγεις όταν δεν θες να σε πιάσει υπνηλία!
Για να μην αρχίσεις να κοπανάς τους καφέδες σε σφηνάκια, φρόντισε να αποφύγεις αυτές τις τροφές όταν έχεις μια μεγάλη μέρα μπροστά σου!

sleepy-cat

Για να μην αρχίσεις να κοπανάς τους καφέδες σε σφηνάκια, φρόντισε να αποφύγεις αυτές τις τροφές όταν έχεις μια μεγάλη μέρα μπροστά σου!

Αυτές οιτροφές έχουν ένα κοινό στοιχείο: Δρουν ύπουλα. Υπάρχει περίπτωση να τις καταναλώνεις καθημερινά, χωρίς να γνωρίζεις πως σου προκαλούν νύστα.

Για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα μέσα στην ημέρα, προσπάθησε να τις αποφύγεις!

Χούμους

Τα ρεβίθια περιέχουν σημαντικές ποσότητες τρυπτοφάνης, ενός νευροδιαβιβαστή που παίζει σημαντικό ρόλο στην διάθεση μας. Ακόμη, η συγκεκριμένη θρεπτική ουσία συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου μας γιατί μετατρέπεται σε σεροτονίνη. Η σεροτονίνγ χαλαρώνει το νευρικό μας σύστημα και προετοιμάζει το σώμα μας για την διαδικασία του ύπνου.

bs3

Βρώμη

Πολλοί το καταναλώνουν για πρωινό, λίγοι συνεχίζουν να έχουν ενέργεια μέσα στην μέρα. Η συγκεκριμένη τροφή είναι πλούσια σε βιταμίνη Β6 και υδατάνθρακες και δυστυχώς, προκαλεί υπνηλία. Αν θες να μειώσεις την επίδραση της αυτή, δοκίμασε να την συνδυάσεις με καλά λιπαρά και πρωτεϊνες.

Γαλακτοκομικά

Έχεις ακούσει για την πρακτική του ζεστού γάλακτος πριν τον ύπνος; Αν όχι, το ζεστό γάλα χρησιμοποείται συχνά από τα άτομα που δυσκολεύονται να κοιμηθούν ως ένα μέσο χαλάρωσης. Επομένως, μπορείς να φανταστείς γιατί το γάλα δεν είναι η καλύτερη σου επιλογή πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου. Τα γαλακτοκομικά περιέχουν ασβέστιο και τρυπτοφάνη, τα οποία προκαλούν το αίσθημα νωθρότητας.

Μπανάνα

Η μπανάνα περιέχει υψηλά επίπεδα μαγνησίου, μια ουσία που χαλαρώνει τους μύες και το νευρικό σύστημα. Καλό είναι να μην προτιμάται το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;