4+1 κλασικές ταινίες που πήραν λιγότερα Όσκαρ από το Suicide Squad!
Και ενώ ακόμα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε πως το Suicide Squad κατάφερε να προταθεί για Όσκαρ, κοιτάμε αυτές τις κλασικές ταινίες που δεν πήραν ούτε μισό βραβείο και πονάμε μέσα μας!

maxresdefault (3)

Και ενώ ακόμα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε πως το Suicide Squad κατάφερε να προταθεί για Όσκαρ, κοιτάμε αυτές τις κλασικές ταινίες που δεν πήραν ούτε μισό βραβείο και πονάμε μέσα μας!

Ας το πάρουμε από την αρχή, το Suicide Squad ήταν μια κακή ταινία. Κακό σενάριο, μέτριες ερμηνείες, πόνος. Δεν το λέμε μόνο εμείς. Η ταινία έχει 26% στο Rotten Tomatoes και 6.3 στο IMDB.

Και όμως, λοιπόν, η συγκεκριμένη ταινία κατάφερε να κερδίσει ένα Όσκαρ, το Best Make-up and Hairstyling.

Το δραματικό κομμάτι, όμως, δεν είναι αυτό αλλά η τραγική συνειδητοποίηση του ποιες ταινίες ξεπέρασε η συγκεκριμένη παραγωγή με το Όσκαρ της.

Για να δούμε μερικές από αυτές:

1. Singin’ In The Rain (1951)

singin-in-rain1

Ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ που γυρίστηκαν ποτέ. “I’m Singing in the Rain”, σου λέει κάτι; Η συγκεκριμένη ταινία ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ, Best Supporting Actress (Jean Hagen) και Best Original Music Score, αλλά δεν κέρδισε κανένα.

2. Rear Window (1954)

rearwindowkellystewart

Το θρίλερ του Άλφρεντ Χίτσκοκ που μας έχει παγώσει το αίμα, ακόμα και αν είμαστε χρόνια εκπαιδευμένοι στις ταινίες τρόμου, ήταν υποψήφιο για 4 Όσκαρ το 1955 ( Best Director, Best Cinematography, Best Adapted Screenplay και Best Sound Mixing) αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα.

3. The Shawshank Redemption (1994)

shawshank-list

Η τοπ ταινία του IMDB, το δράμα που θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει γυριστεί ποτέ, δεν κέρδισε ποτέ κανένα Όσκαρ. Είχε προταθεί για 7 βραβεία και δεν κατάφερε να πάρει κανένα καθώς ο ανταγωνισμός την χρονιά εκείνη (1995) ήταν ιδιαίτερα έντονος. Την ίδια χρονιά είχαν κυκλοφορήσει Pulp Fiction, Forrest Gump και Lion King.

4. The Kids Are All Right (2010)

maxresdefault (1)

Μια ταινία που προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ Best Picture, Best Actress, Best Supporting Actor και Best Original Screenplay, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει κανένα από αυτά. Άλλη μια τρομερή ταινία που ξεπέρασε το Suicide Squad σε βραβεία.

5. The Lego Movie (2014)

maxresdefault (2)

Το Lego Movie μπορεί να μην είναι τυλιγμένο με την αίγλη της μεγάλης, ρομαντικής, κοινωνικής παραγωγής αλλά ήταν μια τρομερή ταινία. Μια τρομερή ταινία που έμεινε εκτός της κατηγορίας Best Animated Film χωρίς λόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;