Αυτά, λέει, είναι τα πιο έξυπνα ζώδια.  Εσύ συμφωνείς;
Στη συγκεκριμένη έρευνα βασίστηκαν σε δύο είδη νοημοσύνης και βρήκαν ποια ήταν τα πιο έξυπνα ζώδια (με βάση τα στατιστικά).

zwdia

Γενικά είναι γνωστό ότι υπάρχουν διάφορα είδη νοημοσύνης. Άρα ο καθένας είναι έξυπνος με το δικό του τρόπο.

Στη συγκεκριμένη έρευνα βασίστηκαν σε δύο είδη νοημοσύνης και βρήκαν ποια ήταν τα πιο έξυπνα ζώδια (με βάση τα στατιστικά).

Τι λένε λοιπόν τα κομπιούτερς και οι αριθμοί;

Όσον αφορά την αναλυτική νοημοσύνη, το πιο “έξυπνο” ζώδιο είναι ο Υδροχόος. Όσον αφορά την αντίληψη όμως, ο Σκορπιός.

 

To twinsterz προχώρησε και σε περαιτέρω ανάλυση του θέματος:

Η ευφυΐα ανάλογα με το στοιχείο

-Τα ζώδια της Φωτιάς: Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης έχουν διαισθητική νοημοσύνη (intuitive intelligence). Αυτά τα ζώδια βλέπουν τις ευκαιρίες και ρισκάρουν. Επίσης, όταν υπάρχει Φωτιά στον ζωδιακό χάρτη, η ανάγκη για περισσότερα χρήματα είναι μεγάλη.

-Τα ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως έχουν πρακτική σκέψη (practical intelligence) και ισορροπούν μεταξύ χρημάτων και επίλυσης προβλημάτων στο χώρο εργασίας.

-Τα ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος έχουν αναλυτική νοημοσύνη (analytical intelligence). Επίσης, τα ζώδια αυτά έχουν έντονη κοινωνικότητα και προτιμούν τις καλές ιδέες από το συναίσθημα. Και αυτές οι δύο τους αγάπες συνδέονται αφού η κοινωνικοποίηση φέρνει περισσότερες ιδέες.

-Τα ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς έχουν υψηλό δείκτη αντίληψης (perceptive intelligence). Είναι τα ζώδια που μπορούν να καταλάβουν το κίνητρο πίσω από κάθε πράξη και να καταλάβουν πως αισθάνεται ο άλλος. Στην κινεζική αστρολογία, το νερό σχετίζεται με τη νοημοσύνη. Άλλωστε, όταν λέμε «ιδιοφυΐα» μας έρχεται στο μυαλό ο Αϊνστάιν, που ήταν Ιχθύς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;