ΤΕΙ Θεσσαλονίκης: 10 Μεταπτυχιακές υποτροφίες!

Από neolaia.gr Team 31 Ιανουαρίου 2017

ΥποτροφίεςΤο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει 10 (δέκα) Υποτροφίες Αριστείας για το δια ζώσης Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών που οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης, με έναρξη των μαθημάτων τον Φεβρουάριο του 2017 και με τις εξής κατευθύνσεις:

  • Μάρκετινγκ & Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών
  • Πολιτιστικός Τουρισμός & Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων
  • Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας
  • Διοίκηση Ταξιδιωτικών Επιχειρήσεων & Αερομεταφορών
  • Ειδικές Μορφές Τουρισμού
  • Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από συνεκτίμηση των τυπικών και των ουσιαστικών προσόντων τους, πτυχιούχοι Τμημάτων Α.Ε.Ι. (πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.) της Ελλάδας και του εξωτερικού, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Αίτηση μπορούν να καταθέσουν και τελειόφοιτοι φοιτητές, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους πριν την έναρξη των μαθημάτων, έστω και αν τους απομένει η ορκωμοσία.

Η κάθε Υποτροφία αφορά το ποσό των 3.800 Ευρώ και καλύπτει πλήρως όλο το κόστος των διδάκτρων του μεταπτυχιακού. Δικαίωμα υποβολής αίτησης για υποτροφία έχουν μόνο υποψήφιοι που έχουν βασικό τίτλος σπουδών (πτυχίο πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι.) με βαθμό τουλάχιστον 8,0 (οκτώ). Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν στους 10 υποψήφιους με τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού, στο email: [email protected]

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486