Η δουλειά των ονείρων σου δεν είναι Μονόκερος!
Το 75% των εργαζόμενων παγκοσμίως, όταν διάλεξε το 1ο του πτυχίο στα 18 δεν είχε ιδέα τι πραγματικά θέλει να κάνει στη ζωή του. Εμείς έχουμε τις ιδανικές προτάσεις!

 

unnamed (1)

Το 75% των εργαζόμενων παγκοσμίως αυτή τη στιγμή απασχολούνται σε κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με το 1ο πτυχίο τους. Με άλλα λόγια, το 75% των εργαζόμενων παγκοσμίως, όταν διάλεξε το 1ο του πτυχίο στα 18 δεν είχε ιδέα τι πραγματικά θέλει να κάνει στη ζωή του. Το πιο περίεργο πράγμα με αυτό, είναι ότι δεν μας εκπλήσσει, ¾ νέους είναι φυσικό να μην μαντεύουν σωστά στα 18 τους τι θα τους ευχαριστεί να κάνουν τα επόμενα 35 χρόνια!

Τι πρέπει να μάθουμε λοιπόν από αυτό;

Ένα πτυχίο δεν μπορεί να μας εμποδίσει να κυνηγήσουμε τη δουλειά την ονείρων μας και κανένα χαρτί δεν μπορεί να έχει αυτή τη δύναμη στη ζωή μας!

Σπούδασες βιολογία αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τη ζωή σου σε ένα εργαστήριο; Σπούδασες νομική αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να καταβάλεις ψυχική προσπάθεια ώστε να υπερασπίζεσαι νόμους και να αγορεύεις;

unnamed (2)

Αυτός δεν είναι λόγος ούτε να απογοητευτείς ούτε και να συμβιβαστείς! Φτιάξε τη δική σου διαδρομή καριέρας και κυνήγησε την πραγματική δουλειά των ονείρων σου.

*Δεν θα σου πω ψέματα, θα είναι δύσκολο, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο 😉

unnamed (1)

Και για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις θα σου πούμε το μυστικό της επιτυχίας αυτής της προσπάθειας σου. Ξεκίνα,  άσε ότι κάνεις, άσε τη γκρίνια και τις δικαιολογίες και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία που του ανήκει! Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία!

giphy

Μην χάνεις άλλο χρόνο, βρες την 1η δουλειά στο CollegeLink!

Θα μπορούσες να ξεκινήσεις από μία θέση εξ αποστάσεως η οποία δεν χρειάζεται εργασιακή εμπειρία ή αν ξέρεις καλά Αγγλικά θα μπορούσες να κάνεις Community Management σε Online Video Communities.

Θα μπορούσες να δουλέψεις ως Back Office Executive στο 1ο ελληνικό eshop καλλυντικών ειδών (δεν ακούγεται και τόσο άσχημα έ;) ή  αν έχεις καλλιτεχνική φύση θα μπορούσες να γίνεις ο επόμενος  Web Designer της The Big Bang ή της Jet Drops!

Αν από την άλλη έχεις εξαιρετική όρεξη για δημιουργία και ενέργεια, διοχέτευσε τη σε κάποιο StatUp όπως το Sea Around ή τη Join Cargo.

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 50 θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση, κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;