Πώς μπορεί η διατροφή να καθορίσει το σεξαπίλ;

Από neolaia.gr Team 11 Ιανουαρίου 2017

Angelina-Jolie-Eating-Strawberry-512X384-404

Και όμως, το τι τρως καθορίζει το πόσο ελκύεις το αντίθετο φύλο!

Η σωστή διατροφή δεν διατηρεί απλά τα κιλά μας σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο και την σιλουέτα μας καλλίγραμμη, αλλά μας προσδίδει και μια υγιή, ελκυστική λάμψη!

Ένας τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να μειώσεις τις ποσότητες κρέατος που καταναλώνεις.

Δοκίμασε το και θα δεις τι αποτελέσματα θα έχει στην σεξουαλική σου ζωή!

Πρώτον, θα επηρεάσει την μυρωδιά του σώματος σου.

Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έδειξαν πως η μυρωδιά του ανθρώπινου σώματος είναι δείγμα υγείας και καλής υγιεινής, γεγονός που επηρεάζει την αίσθηση σεξουαλικής έλξης προς ένα άτομο.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2009 στην επιθεώρηση Psychological Science έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν το άρωμα μιας γυναίκας που βρίσκεται στις γόνιμες μέρες της, ενώ οι γυναίκες ελκύονται από την μυρωδιά ενός άνδρα με τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης.

Από διατροφικής πλευράς, μια ακόμη μελέτη, που πραγματοποιήθηκε το 2016, έδειξε πως οι γυναίκες θεωρούν πιο ελκυστική και ευχάριστη την μυρωδιά ενός άνδρα που είχε κόψει το κρέας για περίπου 2 εβδομάδες.

Δεύτερον, θα δεις διαφορά στην υφή και την εμφάνιση του δέρματος σου.

Μια λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα είναι χωρίς αμφιβολία χαρακτηριστικό που προσθέτει γοητεία σε ένα άτομο. Και τι παίζει μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό από την σωστή διατροφή; Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2015 έδειξε πως οι άνδρες που έτρωγαν περισσότερα λαχανικά και μικρές ποσότητες κρέατος είχαν πιο λαμπερό δέρμα και ήταν οπτικά και οσφρητικά πιο ευχάριστοι στις γυναίκες που συμμετείχαν.

Για να πετύχεις τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσεις το κρέας εντελώς από την ζωή σου, αρκεί απλά μειώσεις την κατανάλωση επεξεργασμένων προϊόντων του όπως είναι τα λουκάνικα, το ζαμπόν ή το μπέικον.