Τα σωστά σημεία για να βάζεις το άρωμα σου και να διαρκεί περισσότερο!
Πολλοί πιστεύουν ότι ψεκάζουμε μια μικρή ποσότητα στο λαιμό μας και τέλος...Ωστόσο υπάρχουν μυστικά και σημεία στο σώμα που θα απογειώσουν τη μυρωδιά σου!

d5b59e31fb2e5ea5b350f80c5acfe181

Εάν έχεις ξεπεράσει το δύσκολο κομμάτι του να βρεις το σωστό άρωμα για εσένα, τότε ήρθε η ώρα να βρεις και το σωστό σημείο να το βάζεις προκειμένου να διαρκεί και να μυρίζει περισσότερο!

Πολλοί πιστεύουν ότι ψεκάζουμε μια μικρή ποσότητα στο λαιμό μας και τέλος…Ωστόσο υπάρχουν μυστικά και σημεία στο σώμα που θα απογειώσουν τη μυρωδιά σου!

Fragrance-Application-Chart-6

-Δεν ψεκάζουμε από μακριά. Παρόλο που η τακτική του ψεκάσματος από μακριά αποτελεί κοινό τόπο, στην πραγματικότητα μας στοιχίζει ακριβά καθώς σχεδόν το 50% του αρώματος αντί να καταλήξει στο δέρμα, καταλήγει στο πάτωμα.

-Χρησιμοποιούμε τα δάχτυλα. Κάνοντας μερικούς ψεκασμούς στην παλάμη και στη συνέχεια, βάζοντας λίγες σταγόνες στο μεσαίο δάχτυλο, μπορούμε να βάλουμε σε σημεία που θέλουμε σε πρόσωπο και σώμα.

-Η ποσότητα που θα χρειαστεί να βάλουμε, εξαρτάται από το είδος του αρώματος. Για παράδειγμα, τα πιο δροσερά, ελαφριά αρώματα χρειάζονται ανανέωση κάμποσες φορές κάθε ημέρα. Αντίθετα, με τα «ανατολικά», τα γεμάτα μπαχάρια και βανίλια αρώματα, μια μικρή ποσότητα θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

-Ένα κόλπο που μπορούμε να εφαρμόσουμε για να κρίνουμε την απαραίτητη ποσότητα, είναι να βάζουμε μια μικρή δόση, να περιμένουμε κάμποσα λεπτά μέχρι να ντυθούμε και στη συνέχεια να μυρίζουμε την ευωδιά του και να κρίνουμε αν χρειάζεται ενίσχυση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;