Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων: Τοξότης 2017

Από neolaia.gr Team 2 Ιανουαρίου 2017

shutterstock_383569114

Τοξότης 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Στην εποχή της ωριμότητας!

ΓENIKH   EIKONA

Μία ενδιαφέρουσα νέα χρονιά για σας, στην διάρκεια της οποίας θα ολοκληρωθεί ένας σημαντικός διετής κύκλος που οδηγεί σε ώριμες αποφάσεις.

Βασικός ρυθμιστής γεγονότων στο εξής θα είναι ο Κρόνος. Ο Κρόνος έκανε τα πρώτα διστακτικά του βήματα στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια του 2015, αλλά δεν ήταν παρά η αρχή για σας. Παραμένει ως τα τέλη του 2017 και σας ορίζει νέους κανόνες ζωής.

Θα μπείτε σε πλαίσιο, θα πρέπει να είστε αρκετά πιο εγκρατείς, καθώς αναμένεται να ασχοληθείτε με τις προσωπικές ανάγκες σας, αλλά και να ξεκαθαρίσετε μνήμες που φωλιάζουν βαθιά και σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ανασφάλειες, αδυναμίες, αποτυπώματα του χθες, είναι αυτά που υπόγεια σας εμποδίζουν για να αισθανθείτε άνετα, αισιόδοξα, όπως επιτάσσει η ίδια σας η φύση και ελεύθερα.  Θα χρειαστείτε όμως αυτό το πολύτιμο διάστημα των  τριβών και εκκαθαρίσεων, για να ξεπεράσετε αναστολές, φοβίες, άγχη και αδυναμίες που σας κρατούν δέσμιους απέναντι σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Αναγνωρίζετε πλέον πως είστε δυνατοί, θωρακισμένοι, έμπειροι και αποφασιστικοί, Ίσως μάλιστα να φανείτε περισσότερο σκληροί ή αποστασιοποιημένοι, λιγότερο φιλικοί και γενναιόδωροι.

Πολλά αλλάζουν πλέον. Σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ξεκάθαρες απόψεις, στάση ζωής που δεν χωρά αμφισβήτηση εύκολα.

Ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία φυσικά, θα αρχίσετε να συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας και θα ασχοληθείτε στο εξής με ό,τι είναι πιο σοβαρό και ουσιαστικό.

Δεν θα χάσετε το χιούμορ σας, δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αλλά θα είστε περισσότερο επιλεκτικοί ακόμη και με εκείνους που αγαπάτε.  Θα θέσετε όρια και κανόνες, που αρμόζουν πλέον στην εποχή που διανύετε.

Οι ορίζοντες διευρύνονται και το ταλέντο ή η κατάρτισή σας, θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Αρκεί, φυσικά, να έχετε εμπειρία και γνώση. Δεν θα σας χαριστεί κάτι, όσο θετικά κι αν φαντάζουν κάποια από τα στοιχεία. Η εποχή αξιώνει όποιον έχει προσπαθήσει πολύ και κατέχει με σαφήνεια το αντικείμενό του.

Ως τα τέλη του 2017, θα είστε πιο έμπειροι, δοκιμασμένοι, αναγνωρισμένοι για το έργο στο οποίο μοχθήσατε, ολοκληρωμένοι. Θα αισθανθείτε το άρωμα της σοφίας!

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΤΟΞΟΤΗΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-toxotis-2017/

Ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης, των ευκαιριών, και της υπερβολής είναι ως τον Οκτώβριο του 2017 στον Ζυγό και σας ευνοεί καθώς αναπτύσσει ιδέες, σχέδια και όμορφους στόχους. Φέρνει χαρά και γνωριμίες, φίλους, ομάδες με ένα συλλογικό έργο. Από τον Ζυγό, θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάσα στις κοινωνικές επαφές, αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες για ένα κοινό στόχο, σκοπό, κάνουν τη ζωή σας περισσότερο ενδιαφέρουσα. Η διάθεση αλλάζει και γίνεται πιο συμβατή με τη φύση σας, ενώ θα έχετε δημιουργικές ιδέες.

Τον Οκτώβριο του 2017 θα βρεθεί στον Σκορπιό και θα αναμοχλεύσει κρυφά όνειρα ή βιώματα που πρέπει να επεξεργαστείτε. Αλλά αυτό αφορά περισσότερο την επόμενη γενεθλιακή σας χρονιά!

Για τον Δία στον Ζυγό μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Καρμικές συνειδητοποιήσεις έχετε ακόμη μέχρι τον Μάιο του 2017, όπου ξεκινά μία καλύτερη πορεία στις προσωπικές επιλογές για μία διετία περίπου.

Η καρμική σας πορεία μέσω των Δεσμών της Σελήνης, σας εμποδίζει να κινηθείτε όσο άνετα θα επιθυμούσατε ως τον Απρίλιο του 2017. Υπάρχει ακόμη αρκετό άγχος για την καριέρα σας και την κοινωνική σας πρόοδο. Τα βήματα δεν σας ικανοποιούν ως τότε. Αλλά στην συνέχεια, ανοίγονται ορίζοντες και θα πρέπει να περιμένετε τα καλύτερα. Η ροή σας οδηγεί σε νέους ορίζοντες, από τις 10 Μαΐου και μετά. Προετοιμαστείτε για αποδράσεις και για νέες εμπειρίες!

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης,  έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί με τους αγαπημένους της οικογένειας, ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς»

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τα εξής σημαντικά για σας:

Συνοπτικά θα σας αναφέρω πως είστε ευνοημένοι στις περισσότερες εξ αυτών. Κατά τον μήνα Φεβρουάριο, αναπτύσσετε ιδέες ή συζητάτε για ένα νέο σχέδιο και την μελλοντική του πορεία. Παράλληλα όμως, πρέπει να τεθούν νέες βάσεις ή να γίνουν διευκρινήσεις στον οικογενειακό περίγυρο. Εκεί πολλά θα τεθούν σε κρίσιμες ευαίσθητες ισορροπίες.

Τον Αύγουστο ευνοείστε από τις συνθήκες της εποχής, αν και εμπεριέχουν ιδιαίτερα στοιχεία που θα αναλυθούν εκτενώς εκείνη την εποχή. Εξαρτάται πάντα από το ατομικό ωροσκόπιο, αλλά σαν γενική εικόνα φαίνεται πως, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα άνοιγμα και να αλλάξετε ίσως φιλοσοφία ζωής.