Φοιτητική ζωή στο Κιλκίς! Ο δεκάλογος!
Το Κιλκίς μπορεί να μην είναι η φοιτητική πόλη των ονείρων σου αλλά έχει πολλές κρυμμένες ομορφιές που ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις.

dimos-kilkis-660x330

Το Κιλκίς μπορεί να μην είναι η φοιτητική πόλη των ονείρων σου αλλά έχει πολλές κρυμμένες ομορφιές που ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις.

Ένα είναι το σίγουρο, στο Κιλκίς θα το ζήσεις διαφορετικά και εμείς σου προτείνουμε τους εξής τρόπους:

1.Η πόλη είναι μικρή και μπορείς να πας παντού με τα πόδια. Οι καφετέριες είναι συγκεντρωμένες στην κεντρική Πλατεία και σε συγκεκριμένους δρόμους όπου το πρωί όλοι μαζεύονται εκεί για να πιουν τον καφέ τους!

  1. Το Κιλκίς είναι μια πόλη που ζει με την παράδοση και οι διαφορετικές κουλτούρες που μ’ ένα μαγικό τρόπο δένουν σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν. Οι ντόπιοι φημίζονται για το πόσο φιλόξενοι και καλόκαρδοι είναι.
  1. Οι περισσότεροι όταν ακούν Κιλκίς έχουν στο νου τους μια βιομηχανική πόλη. Με αυτό το τρόπο όμως αδικείται ένας από τους πιο φυσιολατρικούς προορισμούς της Ελλάδας. Πολύ κοντά στο Κιλκίς υπάρχουν μαγικοί προορισμοί όπως η λίμνη Δοϊράνη που μπορείς να κάνεις μέχρι και σέρφ, οι καταρράκτες του Σκρα, το σπήλαιο του Αγίου Γεωργίου και πολλά “μυστικά” αλλά πανέμορφα μέρη.Μουσείο_Λίμνης_Δοϊράνης_Κιλκίς
  1. Εντάξει το Κιλκίς δε φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή αλλά η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και σίγουρα μπορείς να πηγαίνεις τα Σαββατοκύριακα χωρίς να χάνεις μάθημα από τη σχολή σου!
  1. Η περιοχή ενδείκνυται γενικότερα για εξορμήσεις που δύσκολα θα έκανες υπό άλλες συνθήκες. Ένα tour στις γειτονικές βαλκανικές χώρες είναι μια εμπειρία που θα λες για χρόνια!
  1. Μιας και από νυχτερινή ζωή δεν έχουμε πολλά πράγματα, οι φοιτητές στο Κιλκίς συνηθίζουν να μαζεύονται σε σπίτια.  Εάν θέλεις να παραγγείλεις delivery στο Κιλκίς, τότε να ξέρεις πως ο deliveras έφτασε και εδώ!
  1. Στο Κιλκίς, όπως και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα, το φαγητό είναι επικό. Η ποντιακή κουζίνα προφανώς είναι κυρίαρχη, οπότε μη παραλείψεις να δοκιμάσεις σπιτικά τουρσιά, ζυμαρικά, τυριά, μελιτζανοσαλάτα και ντοματοπιπερνιές.  Φυσικά το Κιλκίς φημίζεται και για το ντόπιο κρασί!
  1. Τον Οκτώβριο διεξάγεται από το 1999 το διεθνές φεστιβάλ παντομίμας και κουκλοθεάτρου που είναι το event της χρονιάς και δε γίνεται να το χάσεις!
  1. Το Τμήμα Σχεδιασμού και Ένδυσης στο Κιλκίς έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο είδος του.
  1. Μπορεί στο Κιλκίς να μη ζήσεις την έντονη φοιτητική ζωή που ονειρευόσουν αλλά είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους, παραδόσεις, μέρη που μάλλον δε θα συναντούσες ποτέ και να γεμίσεις με εμπειρίες που θα θυμάσαι για μια ζωή.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
 1