Φοιτητική ζωή στην Αμαλιάδα! Ο δεκάλογος!
Πέρασες Αμαλιάδα; Ωραία. Και το εννοώ ωραία. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι μπορείς να φανταστείς και θα στο αποδείξω σχετικά εύκολα και γρήγορα.

shutterstock_421154929

Πέρασες Αμαλιάδα; Ωραία. Και το εννοώ ωραία. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι μπορείς να φανταστείς και θα στο αποδείξω σχετικά εύκολα και γρήγορα.

  1. Καταρχάς από πληθυσμό, πάμε καλά. Είμαστε στα 20.000. Και βρισκόμαστε πάντα στην Ηλεία, ένα μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.
  2. Η φάση γενικά είναι τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου μπορείς από Μάιο μέχρι Οκτώβρη να απολαμβάνεις τα μπάνια σου και μαζεύει και πολύ κόσμο από Πάτρα και Πύργο.
  3. Μιλάμε για τις παραλίες της Κουρούτας και της Μαραθιάς (συνέχεια της παραλίας Κουρούτα) στις δυτικές ακτές της Πελοποννήσου καθώς και την παραλία Παλούκι. Η Κουρούτα, διαθέτει χρυσή άμμο και είναι διαθέσιμη πολύ νωρίς πριν τους καλοκαιρινούς μήνες εώς και τον Οκτώβρη λόγω των ήπιων καιρικών συνθηκών της περιοχής. Στις παραλίες θα βρείτε εστιατόρια, καφετέρειες και ξενοδοχεία ενώ για τους λάτρεις του κάμπινγκ υπάρχουν στην Κουρούτα και το Παλούκι.
  4. Ταυτόχρονα η Αμαλιάδα αποτελεί ιδανική αφετηρία για εκδρομές σε περιοχές με αρχαιολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον, όπως στην Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Ήλιδα, Ναό Επικούριου Απόλλωνα και στο κάστρο Χλεμούτσι.
  5. Από φαγητό δεν γίνεται να μείνεις παραπονεμένος από τα ΑΚΡΑΙΑ ψητοπωλεία της περιοχής.shutterstock_415518046
  6. Από καφετέριες θα βρεις πολλές και σε όλα τα γούστα, ενώ και η νυχτερινή ζωή δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη! (αν και είπαμε. Ο Πύργος είναι δίπλα..)
  7. Μεγάλη αλήθεια: Πολλοί καφέδες σου θα καταλήξουν σε… ούζα!
  8. Μάλιστα έχει ΚΑΙ delivery στην Αμαλιάδα. Ο deliveras έφτασε στην Αμαλιάδα με 6 καταστήματα συνεργάτες!
  9. Κάθε χρόνο στην πόλη συμβαίνουν πραγματάκια με πολύ ενδιαφέρον. Η έκθεση “Κερνάμε Ελλάδα”, η Ανθοκομική Έκθεση της πόλης και τα πανηγύρια το καλοκαίρι, είναι μόνο ελάχιστα από αυτά.

Τέλος, η πόλη έχει αρκετά χαμηλές τιμές στα ενοίκια αλλά και στην ζωή, πράγμα που την καθιστά ιδιαίτερα «άνετο» προορισμό για διαμονή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;