Φοιτητική ζωή στη Φλώρινα! Ο δεκάλογος!
Η Φλώρινα είναι μια μαγική πόλη που σου έτυχε να περάσεις εκεί τη φοιτητική σου ζωή και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να την ανακαλύψεις!

shutterstock_182686925

Η Φλώρινα είναι μια μαγική πόλη που σου έτυχε να περάσεις εκεί τη φοιτητική σου ζωή και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να την ανακαλύψεις!

1.Η Φλώρινα είναι μια μικρή πόλη, πολύ όμορφη και γραφική. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν η «μούσα» για τα μακρόσυρτα και πανέμορφα πλάνα του Θόδωρου Αγγελόπουλου…(ατάκα που αβίαστα θα λες σε γκομενάκια όταν κατεβαίνεις Αθήνα).

2. Ένας περίπατος μέσα στη πόλη θα σε κάνει να την αγαπήσεις αμέσως. Ξεχωρίζει βέβαια η περιοχή του ποταμού Σακουλέβα που είναι μια πραγματική ζωγραφιά. Γύρω από το ποτάμι υπάρχουν πολλές καφετέριες που θα απολαμβάνεις τον πρωινό καφέ σου. Κυριλέ. Βρες μου άλλο φοιτητή που θα πίνει τον πρωινό καφέ μπροστά από ποτάμι!

3. Ωραίες οι καφετέριες αλλά από νυχτερινή ζωή τι παίζει; Εντάξει μεγάλη ποικιλία δεν θα βρεις στη Φλώρινα αλλά να ξέρεις ότι έχει τα μπαράκια της. Αν και η πόλη είναι συνώνυμο με τα τσίπουρα και τις μεγάλες παρέες!

4. Φυσικά και στη Φλώρινα θα έχει εξαιρετικό φαγητό. Εκτός από πιπεριές (που είναι και το βασικό στοιχείο των περισσότερων menu στις ταβέρνες και τα εστιατόρια) υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις και θα σου μείνουν αξέχαστα, όπως ας πούμε οι πατάτες και τα μανιτάρια! Τοπικά προϊόντα και χαμηλές τιμές σχεδόν παντού.

5. Για τις φορές που θα βαριέσαι να πας μέχρι το κέντρο για να πάρεις κάτι να φας πρέπει να ξέρεις ότι o deliveras είναι και στη Φλώρινα. Οπότε μπορείς εύκολα και γρήγορα να παραγγείλεις από το deliveras.gr, που φέρνει το φαγητό στην πόρτα σου και σε βοηθάει να γλιτώσεις και το κρύο.

6. Από τη Φλώρινα να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις ταξίδια που θα ανακαλύψεις μια Ελλάδα που δύσκολα θα δεις ξανά! Μπορείς να πας στις μαγικές Πρέσπες και στο μοναδικό Νυμφαίο (το καταφύγιο της Αρκούδας) για μονοήμερες εξορμήσεις.

7. Εάν από την άλλη ψάχνεις λίγο δράση, χιόνι θα έχεις αρκετό, οπότε πετάγεσαι στο χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι.

8. Στα θετικά είναι το γεγονός πώς τα ενοίκια είναι πολύ μικρά και μπορείς γενικότερα να το ζήσεις πολύ οικονομικά χωρίς να στερηθείς πράγματα.

9. Το Πανεπιστήμιο της Φλώρινας είναι πολύ καλό και γνωστό για το «οικογενειακό κλίμα» που υπάρχει, ειδικά το Παιδαγωγικό τμήμα συγκεντρώνει πολλά θετικά σχόλια.

10. Γενικότερα να είσαι προετοιμασμένος για αρκετό κρύο αλλά η μαγεία της περιοχής, οι κρυμμένες ομορφιές της και η αναπάντεχη καλή ζωή που θα κάνεις σίγουρα θα σε εκπλήξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 3 
  
 1