Πρόστιμο για τον Justin Timberlake απο την πολιτεία του Τενεσί!
Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του Μέμφις για να ψηφίσει νωρίτερα για τις αμερικανικές εκλογές του 2016, ωστόσο, η καλή του πράξη του βγήκε...ξινή μετά απο λίγο.

169e220c-a548-4183-85ef-7e7945102f82

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του Μέμφις για να ψηφίσει νωρίτερα για τις αμερικανικές εκλογές του 2016, ωστόσο, η καλή του πράξη του βγήκε…ξινή μετά απο λίγο.

Παρότι οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 8 Νοεμβρίου, σε κάποιες πολιτείες, ο κόσμος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει πρόωρα.

Ο τραγουδιστής προσπάθησε να δώσει το καλό παράδειγμα μπαίνοντας απλά και λιτά στο εκλογικό κέντρο του Μέμφις την Δευτέρα και βγάζοντας μια selfie.

timberlake
«Γεια σας! Ναι εσείς! Ταξίδεψα από το Λος Άντζελες στο Μέμφις για να ψηφίσω (#rockthevote)!! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες καλοί μου άνθρωποι!», έγραψε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης ψήφου και στην πόλη σας. Αν όχι, τότε στις 8 Νοεμβρίου! Επιλέξτε να ακουστείτε!».

Στη συνέχεια, η Susan Jones, η οποία κατεβαίνει υποψήφια για την σχολική επιτροπή, όπου ψήφισε ο τραγουδιστής, ζήτησε να βγάλει φωτογραφία μαζί του. «Μόλις μπήκε στο κτήριο ξεκίνησαν να τον βγάζουν φωτογραφίες καθώς ήταν πράγματι εκείνος», δήλωσε η Τζόουνς στη εφημερίδα The Commercial Appeal.
«Του είπα ‘ξέρω ότι το έχεις ήδη κάνει πολλές φορές, αλλά θα εκτιμούσα μια φωτογραφία μαζί σου’. Κάποιος θα την έβγαζε για μένα αλλά μου είπε ‘Όχι, μπορώ να το κάνω εγώ. Έχω χέρια γορίλλα, το κάνω συχνά’».

 

Και με τα χέρια αυτά έβγαλε την selfie. Οι μπελάδες τον βρήκαν αργότερα όταν κυκλοφόρησε πως ο Timberlake πιθανότατα θα “φάει” πρόστιμο καθώς με νόμο του κυβερνήτη του Τένεσι, Μπιλ Χάσλαμ, έχουν απαγορευτεί οι φωτογραφίες και τα βίντεο εντός των εκλογικών κέντρων. Τα κινητά επιτρέπονται για την βοήθεια των εκλογέων, όμως οτιδήποτε αποτυπώνει την διαδικασία θεωρείται παράνομο.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε το γραφείο της περιφερειακής εισαγγελίας στο CNN, το θέμα του Timberlake είναι «υπό εξέταση».
«Η λήψη φωτογραφιών μέσα σε εκλογικό κέντρο είναι πλημμέλημα και τιμωρείται με φυλάκιση 30 ημερών και πρόστιμο 50 δολαρίων στο Τένεσι».

Η ανάρτηση φυσικά έχει αφαιρεθεί, έκτοτε, απο τον λογαριασμό του τραγουδιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;