Tivitter.gr: Ένας χώρος για όλους όσους βαρέθηκαν το χιούμορ της τηλεόρασης!
Δεν είμαστε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τα ζευγαράκια των πρωινατζίδικων της τηλεόρασης, πωλητές σε τηλεμάρκετινγκ όπως οι κυρίες Μενεγάκη, Πάνια και Στεφανίδου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος,

Panos Woody final

Ο Πάνος Τσιροζίδης ήταν από τους διαχειριστές της σελίδας «Ο Τοίχος είχε τη δική του υστερία» στο facebook και αποχώρησε όταν αποφάσισε να φτιάξει το tivitter.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Ποιοι είστε (κύριοι);

Ως εκπρόσωπος του tivitter.gr σε αυτή τη συνέντευξη, όχι επειδή είμαι ο ιδρυτής του αλλά μετά από κλήρωση, έχω να δηλώσω τα εξής:

Δεν έχει σημασία ποιοι είμαστε, αλλά ποιοι δεν είμαστε. Δεν είμαστε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τα ζευγαράκια των πρωινατζίδικων της τηλεόρασης, πωλητές σε τηλεμάρκετινγκ όπως οι κυρίες Μενεγάκη, Πάνια και Στεφανίδου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, οι σαπουνόπερες του απογεύματος και οι οικογενειακές wannabe κωμωδίες του prime time.

Τι ακριβώς είναι το tivitter και σε ποιους απευθύνεται;

Είναι μια ομάδα νέων αλλά και πιο έμπειρων, με πολλά χιλιόμετρα στα ψηφιακά και αναλογικά μίντια, δημιουργών που σκοπό έχει να παρουσιάσει στο κοινό ένα νέο περιεχόμενο. Κωμικές σειρές, cover video clips και εκπομπές συνθέτουν το fun περιεχόμενο του tivitter.

Απευθυνόμαστε σε ένα κοινό που έχει βαρεθεί τη σάχλα και τη βαρεμάρα της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και σε ταλαντούχους δημιουργούς που «τρώνε πόρτα» από τα μίντια γιατί τα έργα τους είναι “out of the box”. Σε όλους εκείνους που έχουν κλείσει την τηλεόραση. Απευθυνόμαστε σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα (εδώ ακούγεται ήχος σάλπιγγας).

Σε τι θα θέλατε να εξελιχθεί το tivitter;

Σε μια μεγάλη δεξαμενή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Σε ένα νέο ψηφιακό τηλεοπτικό δίκτυο. Στην επόμενη μέρα της τηλεόρασης. Σε ένα περιβάλλον προώθησης νέων δημιουργών, νέων concepts. Και στην εξαγωγή ελληνικών formats στο εξωτερικό, ήδη έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με ένα μεγάλο δίκτυο του εξωτερικού για την ανταλλαγή και προσαρμογή περιεχομένου και concepts.

Εγώ που θέλω να φτιάξω αστεία video, μπορώ να συμμετάσχω;

Αμέ! Πρώτη προϋπόθεση είναι να μας αρέσουν και να έχουν κάτι ξεχωριστό και δεύτερη προϋπόθεση να έχεις (στο μυαλό σου ή σε video) μια σειρά από τουλάχιστον 10 video ώστε να δικαιολογούν ένα ολοκληρωμένο project.

Και να ξέρεις, ότι αν το project σου ανέβει στο tivitter.gr είναι σίγουρο ότι θα σε δουν από τα κανάλια και θα έχεις την ευκαιρία σου για να συνεργαστείς μαζί τους, αν και όργανα του Σατανά, και να γίνεις πλούσιος και διάσημος. Ήδη δημιουργοί που ξεκίνησαν από το tivitter.gr συνεργάζονται σε παραγωγές του ALPHA και του ANTENNA και κάποιοι έχουν κάνει διαφημιστικά. Στείλε εσύ το project σου και εμείς εδώ είμαστε.

Πιστεύετε πως όλο αυτό το κύμα stand up comedy στην Ελλάδα θα κρατήσει ή είναι μία μόδα που θα περάσει;

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια κοινότητα stand up comedians που την παρακολουθούμε. Είμαστε λίγο επιφυλακτικοί με το χιούμορ των stand up comedians αλλά στηρίζουμε και θα χαρούμε να συνδράμουμε σε κάθε προσπάθεια δημιουργών να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους.

Εμείς δεν ανεβάζουμε stand up comedy video, με τον αυστηρό όρο. Προτιμούμε να εντάσσουμε κάθε σειρά από video σε ένα concept και όχι απλά να ανεβάζουμε κάποια stand alone video.
Αν και την τελευταία φορά που κάναμε προβλέψεις αποτύχαμε παταγωδώς δεν πιστεύουμε ότι το stand up comedy στην Ελλάδα είναι απλά ένα trend.

Τέλος. Το αγαπημένο σας Youtube Channel είναι…

Το κανάλι του tivitter. Γιατί είναι ευάερο, ευήλιο και μυρίζει υπέροχα!

Αν έχεις τη δική σου ιδέα για ένα video project μπες στο www.facebook.com/tivitter.gr και έλα σε επαφή με την ομάδα του tivitter.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;