Media Markt Club: Κέρδισε ταξίδι 2 ατόμων στη Σαντορίνη για το Red Bull Art Motion 2016!
Κέρδισε ταξίδι 2 ατόμων στην Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion 2016! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες εδώ!

santorini-1024x683

Κέρδισε ένα ταξίδι 2 ατόμων στην Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion 2016!

Αν είσαι εσύ ο Τυχερός του Αυγούστου, θα κερδίσεις μία ξεχωριστή εμπειρία στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη. Μαζί με την παρέα που επιθυμείς, θα ταξιδέψεις με αεροπλάνο και θα φιλοξενηθείς σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού. Στο νοτιότερο νησί των Κυκλάδων, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το διασημότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου, να ανακαλύψεις από κοντά το ηφαίστειο και την ιστορία του, να δοκιμάσεις τις τοπικές συνταγές, να κολυμπήσεις στα γαλαζοπράσινα νερά.

Την 1η Οκτωβρίου, θα έχεις πρόσβαση στο Friends of Red Bull Area για να παρακολουθήσεις ένα συναρπαστικό υπερθέαμα. 18 κορυφαίοι freerunners από όλο τον κόσμο, θα δείξουν στην παγκόσμια κοινότητα τις ικανότητες και το στυλ τους, διεκδικώντας τον τίτλο του “Red Bull Art of Motion”. Ανάμεσά τους και ο Έλληνας Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης που κατέχει ήδη δύο τίτλους. Αν θέλεις να ζήσεις την εμπειρία… να θυμάσαι: περισσότερες αγορές, περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο τυχερός!
Το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα σε μοναδικό ξενοδοχείο στην Σαντορίνη με επιβλητική θέα και πρόσβαση των νικητών στο FORB (Friends Of Red Bull) Area για να παρακολουθήσουν από εκεί το Red Bull Art of Motion 2016.

Πώς μπορείς να κερδίσεις το ταξίδι στην μαγευτική Σαντορίνη;

Μπορείς να συμμετέχεις με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από κάποιο κατάστημα της Media Markt, είτε σε κάποιο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό (www.mediamakrt.gr)  και έχεις χρησιμοποιήσει και δηλώσει κατά την αγορά σου την κάρτα του Media Markt Club.

Μία αγορά την ημέρα λαμβάνει μέρος στην κλήρωση.

Μπορείς να κερδίσεις το ταξίδι μέχρι και τις 31/8 

Η περίφημη Οία θα υποδεχτεί και φέτος τον διαγωνισμό-θεσμό στο freerunning, το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου στις 16:00.

Αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου, «θρύλοι» και φρέσκα ταλέντα, θα δώσουν το ετήσιο ραντεβού τους και πάλι στη μαγευτική Οία μετατρέποντας το νησί για περίπου μια εβδομάδα στη Μέκκα του freerunning. Το βλέμμα αναμένεται να στραφεί στη μάχη των κορυφαίων Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη και Pasha Petkuns, που κατέχουν από δύο τίτλους έκαστος!

Το ρόστερ των διαγωνιζομένων θα διαμορφωθεί ως εξής: οι 6 που διαγωνιστήκαν στον τελικό το 2015 έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον φετινό αγώνα, 5 αθλητές θα περάσουν από τον –ανοιχτό σε όλους- προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη 29.09, αλλά και 4 άντρες αθλητές και 3 γυναίκες αθλήτριες θα προκριθούν μέσω του online προκριματικού που έληξε 06.07!

Η εκτέλεση, η ροή, οι τεχνική δεξιότητα, η δημιουργικότητα αλλά και η συνολική εμφάνιση, αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων θα αξιολογηθούν οι 18 αθλητές στη μάχη για τη νίκη, εκεί όπου freerunners από όλο τον κόσμο θα δείξουν στην παγκόσμια κοινότητα τις ικανότητες και το στυλ τους.

Το Red Bull Art of Motion, ένας μοναδικός συνδυασμός εντυπωσιακού σκηνικού και αθλητικής κλάσης θα φιγουράρει και πάλι μπροστά στα μάτια τόσο των χιλιάδων παρευρισκομένων όσο και των εκατομμυρίων θεατών ανά τον κόσμο. Γίνε και εσύ μέρος του!

Ακολούθησε τη δράση: www.redbullartofmotion.com ή www.facebook.com/rbafm για περισσότερες πληροφορίες για το Red Bull Art of Motion!

Άφιξη 30/09/16 και αναχώρηση 02/10/16

Τι περιλαμβάνεται:

Αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα μετ’ επιστροφής.
Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.
Ώρα check in: 14.00μμ.
Ώρα check out: 12.00μμ.

Μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό στο site της Media Markt

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
1'
41 - 35
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;