Coca-Cola Τρία Έψιλον: Αιτήσεις στο Graduate Trainee Program
Όλες οι info!

 

Graduate trainees III

Έως τις 30 Ιουνίου 2016 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο πρόγραμμα Graduate Trainee Program της εταιρίας Coca-Cola Τρία Έψιλον. Στην αίτησή τους θα πρέπει να επισυνάψουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μια παράγραφο μέχρι 150 λέξεις ή ένα δίλεπτο βίντεο.

Εδώ και 26 χρόνια, μέσα από το Graduate Trainee Program δίνεται η δυνατότητα σε νέους, στην Ελλάδα ή την Κύπρο, να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία. Περισσότεροι από 150 νέοι απόφοιτοι έχουν σταδιοδρομήσει στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις. Όσοι αποφοίτησαν πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και αναζητούν το καλύτερο βήμα για την καριέρα τους, θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και μια παράγραφο μέχρι 150 λέξεις ή ένα δίλεπτο βίντεο στο graduatetrainee@cchellenic.com, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016 αναφέροντας στην αίτησή τους τον τομέα προτίμησης (πχ. Commercial, Supply Chain/Logistics).

Κριτήρια

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει με τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου σε Business Administration, Finance, Marketing, Logistics, Mechanical, Electrical, Chemical Engineering ή άλλα συναφή αντικείμενα
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα συνεκτιμηθεί
  • Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας
  • Άριστες δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office)

image005

Δεν απαιτείται προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Σε περίπτωση που υπάρχει, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2 έτη. Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις (για τους άνδρες συμμετέχοντες). Δυνατότητα εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο. Εάν πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια, ο υποψήφιος θα λάβει ένα τεστ δεξιοτήτων σε ηλεκτρονική μορφή που έχει στόχο να αναδείξει την προσωπικότητά και τον τρόπο σκέψης του. Το 4ο βήμα είναι η συνέντευξη με ανθρώπους από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Στο τελευταίο στάδιο ο υποψήφιος θα συμμετέχει στο κέντρο αξιολόγησης, διάρκειας μιας μέρας, που αποτελεί μια έντονη εμπειρία καθώς θα κληθεί να συναγωνιστεί, να συνεργαστεί και ταυτόχρονα να δημιουργήσει σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το κέντρο αξιολόγησης είναι μια πολύτιμη εμπειρία που θα βοηθήσει περαιτέρω στην επαγγελματική σταδιοδρομία του υποψηφίου.

Το πρόγραμμα Graduate Trainee ξεκινάει το Σεπτέμβριο του 2016 και διαρκεί 24 μήνες. Οι υποψήφιοι που επιλέγονται ενημερώνονται τηλεφωνικά για τα επόμενα στάδια. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία μέσω email στo graduatetrainee@cchellenic.com.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;