Οι
Είσοδος ελεύθερη στο Dunkel Bar, στη Πανόρμου!
4d6941c9-f2e1-4fb8-8d75-e122c7f09f7b
Τρίτη 17 Μαΐου 2016
Dunkel Bar
Πανόρμου 117 – Κτίριο 46, Αμπελόκηποι
Enter at your own risk…
Βαδίζοντας στην τρίτη επιτυχημένη του διοργάνωση, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου “Νύχτες Τρόμου”, υποδέχεται χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, τον Ισπανό σεναριογράφο και σκηνοθέτη Victor Matellano, και την ηθοποιό Almudena Leon.
Οι δυο τους θα βρεθούν στην Αθήνα στo πλαίσια των προβολών δύο ταινιών του Matellano, του ντοκιμαντέρ I ΖΑRPAZOS! Ένα Ταξίδι στον Ισπανικό Τρόμο (I Zarpazos! Un Viaje por el Spanish Horror) και της ταινίας μεγάλου μήκους VAMPYRES, στην οποία η Leon πρωταγωνιστεί, ως μοιραία ανδροφάγος Βαμπίρ.
Την Τρίτη 17 Μαΐου, αμέσως μετά την προβολή του “Vampyres” (Ideal, 21.00) οι “Νύχτες τρόμου”, ο Victor Matellano και η Almudena Leon σας περιμένουν για περισσότερο ….τρόμο στο Dunkel.
Στο αγαπημένο στέκι της Πανόρμου με την εξαιρετική μουσική, το βράδυ της Τρίτης 17/5 θα καιροφυλακτούν ψίθυροι, ουρλιαχτά, ξόρκια, σκοτεινοί μοιραίοι έρωτες και αιμοδιψή πάθη!
Με λίγα λόγια… αμέσως μετά τη προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει πάρτι στο Dunkel Bar (Πανόρμου 117) συντροφιά με την μπύρα Fischer, τους επίσημους καλεσμένους και βέβαια τους θεατές και φίλους του φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ 2016.
Μην φοβάστε…
είναι απλά ένα ..τρομερό party!
Είσοδος ελεύθερη
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;