Την έφτιαξα μόνος μου. Είμαι αγόρι, 24 ετών και ξέρω να φτιάχνω μόνο μακαρόνια.
Όσοι έφαγαν, όχι μόνο επέζησαν (που ήταν ο πρώτος στόχος), αλλά δεν πίστευαν στη… γλώσσα τους!
Πάμε λοιπόν να δούμε:
Υλικά:
600 γρ. γαρίδες χωρίς τα κελύφη τους
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
15 ml. ελαιόλαδο
3 κόκκινες τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 λεμόνι ο χυμό του
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χρόνος Προετοιμασίας:15
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Αριθμός ατόμων: 6 άτομα
Εκτέλεση:
Βάζουμε τις γαρίδες σε ένα μπόλ και τις αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και το σκόρδο και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα οι γαρίδες ( λευκό) και να ψηθούν. Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού και ανακτεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το μαιντανό και ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.
Καλές μάσες!
Δείτε περισσότερες νηστίσιμες συνταγές!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
22-01-2024
Αιγάλεω
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
27-02-2024
Αγία Παρασκευή Αττικής