Η Συλλογή γυαλιών Gucci για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016
Η συλλογή γυαλιών Gucci Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 για άνδρες και γυναίκες υπογραμμίζει την κομψότητα του Οίκου με διακριτικά γυαλιά ηλίου και οράσεως που αντανακλούν την παράδοση αριστείας της μάρκας με μια σύγχρονη πινελιά.

Η συλλογή γυαλιών Gucci Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 για άνδρες και γυναίκες υπογραμμίζει την κομψότητα του Οίκου με διακριτικά γυαλιά ηλίου και οράσεως που αντανακλούν την παράδοση αριστείας της μάρκας με μια σύγχρονη πινελιά.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ GG4283/S, ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ GG3818 ΚΑΙ GG4284

Τα νέα γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως αποπνέουν μια κομψή και εκλεκτική θηλυκότητα. Αυτή η δημιουργική ερμηνεία στοιχείων εμπνευσμένων από τη δεκαετία του 50 επαναπροσδιορίστηκε με μια ρομαντική αίσθηση και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας μοναδικά κομμάτια. Οι φόρμες είναι στολισμένες με ανάγλυφο μοτίβο Damask στους μεταλλικούς βραχίονες, τη γέφυρα και το κάτω μέρος του μπροστινού τμήματος των γυαλιών, συνθέτοντας μια νέα ποιητική εκδοχή του ωραίου.  Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει φίνους συνδυασμούς ταρταρούγας και περλέ αποχρώσεων.  Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε μαύρο/χρυσό με σκούρους φακούς, σκούρα ταρταρούγα/χρυσό με καφέ φακούς, μαύρο/ασημί και χρυσό με πράσινους φακούς, ροζ περλέ/ χρυσό με καφέ φακούς, πράσινο περλέ/χρυσό με γκρι φακούς, λευκό περλέ/χρυσό με καφέ φακούς. Τα γυαλιά οράσεως είναι διαθέσιμα σε σκούρα ταρταρούγα/χρυσό, μαύρο/ασημί και χρυσό, πράσινο περλέ/χρυσό, λευκό περλέ/χρυσό, ροζ περλέ/χρυσό.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ GG2273/S και ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ GG1135

Οι αναμνήσεις αποκτούν νέα δυναμική: αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως είναι εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 60, ερμηνευμένη με απρόσμενες δημιουργικές προτάσεις. Οι ελαφρώς τετραγωνισμένες φόρμες διακοσμούνται από έναν ανάγλυφο μοτίβο Damask στους μεταλλικούς βραχίονες, τη γέφυρα και το κάτω μέρος του μπροστινού τμήματος.  Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διακριτικές αποχρώσεις ταρταρούγας και περλέ ιριδισμών.  Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε μαύρο/ασημί και χρυσό με πράσινους φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με πράσινους φακούς, λευκό περλέ/χρυσό με πράσινους φακούς, μαύρο/ρουτένιουμ με καφέ φακούς. Τα γυαλιά οράσεως είναι διαθέσιμα σε διαφανές λαδί, σκούρα ταρταρούγα/διάφανο, μαύρο/διάφανο και ανοικτή ταρταρούγα.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ GG1130/S και ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ GG1136

Αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου και οράσεως αποπνέουν μια αίσθηση διανόησης με την ελαφρώς τετραγωνισμένη φόρμα τους από Optyl. Οι ποπ λεπτομέρειες χαρίζουν έναν σύγχρονο χαρακτήρα: οι μεταλλικοί βραχίονες διαθέτουν το λακαρισμένο εμβληματικό μοτίβο του λογότυπου του οίκου, σε μια νέα φίνα εκδοχή του.  Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διαφανείς αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους που ταιριάζουν με τα μαύρα άκρα των βραχιόνων: μαύρο/ρουτένιουμ, ματ μαύρο/γυαλιστερό μαύρο, ανοικτή ταρταρούγα/χρυσό, γκρι/ανοικτό χρυσό, καφέ/ασημί.

H συλλογή γυαλιών Gucci παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group και είναι διαθέσιμη σε high-end οπτικά καταστήματα.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;