Απαράδεκτη η απόλυση Σφακιανάκη λένε οι Έλληνες Anonymous
Τον γνωρίζουμε προσωπικά λένε οι Έλληνες Anonymous και η απόλυση του ήταν τεράστιο λάθος. Δείτε τι έγραψαν για τον Σφακιανάκη.

anonymous

Οι Έλληνες Anonymous πήραν θέση στην αμφιλεγόμενη απόλυση του κ. Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην ανακοίνωση που έκαναν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι τον γνώριζαν προσωπικά και ότι έκανε πολύ καλή δουλειά.

Μπορεί λένε χαρακτηριστικά να ήμασταν σε διαφορετικά στρατόπεδα αλλά πρέπει με την ανακοίνωση μας να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Δείτε όλη την ανακοίνωση:

“Μέσα από αυτήν εδώ την σελίδα έχουμε κράξει άπειρες φορές την αστυνομία, τις μεθόδους της και την αντιμετώπιση που έχουν σε κάποιες καταστάσεις. Δε μπορούμε όμως να μην πάρουμε θέση σε κάποια πράγματα που γνωρίζουμε προσωπικά.

Κάποιοι από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει συλλήψεις, έχουμε προσαχθεί, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την δουλειά σε κάποιες από τις περιπτώσεις γιαθ έματα παιδοφιλίας που έχουμε παραπέμψει στην ΔΗΕ.

Θεωρούμε άκρως απαράδεκτο το “ξήλωμα” του κου.Σφακιανάκη. Ενός ανθρώπου που πέρα από τα πολιτικά που ίσως παιζόντουσαν παρασκηνικά, χρόνια τώρα έχει δώσει αγώνα κατά της παιδικής πορνογραφίας και σαν σελίδα του οφείλουμε συγχαρητήρια και ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” για όσες φορές απήλλαξε την κοινωνία από αυτά τα απόβλητα.

Τυγχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά (αν και γνωριστήκαμε κάτω από άσχημες συνθήκες) αλλά οφείλω να του αναγνωρίσω το ήθος του και την εξαιρετική δουλειά που κάνει. Πάντα και το τονίζω σε θέματα παιδικής πορνογραφίας, τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα κρίνω. Ελπίζω οι ανώτεροι να καταλάβουν την μαλακία τους

Κύριε Σφακιανάκη, αν και είμαστε σε αντίθετα στρατόπεδα, αν και οι θέσεις μας είναι εντελώς αντίθετες, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσες φορές λάβατε υπ’όψιν τα ανώνυμα στοιχεία που σας αποστείλαμε. Έστω και ένας λιγότερος από αυτά τα καθάρματα είναι κέρδος για τη κοινωνία. Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο!”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;