Reebok Classic x Kendrick Lamar Classic Leather για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016
Συνεργασία συνώνυμο των αυθεντικών αξιών! Η Reebok Classic συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Top Dawg Entertainment artist Kendrick Lamar, για το λανσάρισμα ενός από τα πιο εμβληματικά παπούτσια στην ιστορία του brand, τα Classic Leather.

Η Reebok Classic συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Top Dawg Entertainment artist Kendrick Lamar, για το λανσάρισμα ενός από τα πιο εμβληματικά παπούτσια στην ιστορία του brand, τα Classic Leather.

Ο Kendrick οδηγεί την κούρσα των φετινών βραβείων Grammy, με 11 υποψηφιότητες και ως ένας από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες της σημερινής μουσικής σκηνής, μοιράζεται κοινές αξίες με τα Reebok Classic. Ο ίδιος εμπνέεται από τη γενέτειρά του, το Compton της California, μέσα από την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία της μουσικής του, αφηγείται μια διαφορετική ιστορία για το νέο μοντέλο.

 

Σε συνέχεια της περσινής μεγάλης επιτυχίας για το μοντέλο Ventilator, η Reebok συναντά και πάλι τον Kendrick Lamar, με τον καλλιτέχνη να τιμά τα Classic Leather, τα sneakers που τον συνόδευσαν στα σχολικά του χρόνια! Ένα κλασικό κι αυθεντικό μοντέλο, για άνδρες και γυναίκες, ανανεωμένο αισθητικά από τον Kendrick Lamar με ένα κόκκινο και μπλε διακριτικό σύμβολο.

Η Reebok και ο Kendrick πρωτοστατούν στη μουσική και στην ιστορία των sneakers, λανσάροντας το αυθεντικό Classic Leather, με μια πνοή ανανέωσης – το δυναμικό μήνυμα του καλλιτέχνη για ειρήνη κι ενότητα σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη.

Τα νέα Classic Leather θα μπορούν να γίνουν δικά σου στο reebok.com/gr, από τις 16 Ιανουαρίου 2016.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;