Δες τι δεν πρέπει να κάνεις στο ραντεβού σου, αν θες να πετύχει!
Δώσε βάση!

ραντεβού

Έχουμε σπαταλήσει άπειρες ώρες από τη ζωή μας αναλύοντας τα ραντεβού μας και κυρίως όλα αυτά που αντιλαμβανόμαστε, εκ των υστέρων πάντα, ότι έπρεπε να είχαμε κάνει ή να μην είχαμε κάνει. Και ξέρεις πού καταλήγουμε; Απολύτως πουθενά! Παρόλα αυτά, και επειδή οι έρευνες είναι για να γίνονται, και οι ειδικοί για να τις διεξάγουν, μία νέα πληροφορία έρχεται να αλλάξει μια και καλή όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα ραντεβού.

Με ποσοστό 95% το Match.com έδωσε απάντηση σε ένα πολύ βασικό και καίριο ερώτημα: Ποιο είναι το πιο ξενερωτικό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος στο πρώτο ραντεβού; Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από αιφνιδιαστικό καθώς το τεράστιο αυτό ποσοστό ψήφισε το… να είναι κάποιος μίζερος με το φαγητό του! Ναι, καλά διαβάσατε.

Και φυσικά σ΄ αυτό οι γυναίκες κατέχουν τα πρωτεία, καθώς κατά δαιμονική σύμπτωση θυμούνται να κάνουν δίαιτα μόνο όταν βγαίνουν με το αντικείμενο του πόθου τους! Και το ακόμα πιο αστείο είναι, ότι ενώ κάποιες θεωρούν μία γυναίκα, που τρώει σαλάτα τρεις ώρες, λιγόφαγη και σέξι, ένας άντρας, σίγουρα προτιμάει αυτή που τρώει με όρεξη το φαγητό της και είναι ανοιχτή στο να δοκιμάσει νέες γεύσεις, και κατ’επέκταση συγκινήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;