123fitness.gr: Η ολοκληρωμένη web και mobile fitness πλατφόρμα
Το 123fitness.gr είναι μια ολοκληρωμένη web και mobile πλατφόρμα που σας προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε. Δείτε εδώ όλες τις info!

Το 123fitness.gr είναι μια ολοκληρωμένη web και mobile πλατφόρμα που σας προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε.

Πλέον μπορείτε να κλείνετε online υπηρεσίες του fitness με γυμναστές και γυμναστήρια, χωρίς καν να χρειαστεί να τηλεφωνήσετε. Μέσα σε τρία μόλις βήματα, απ’ την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας, κλείνετε personal ή group μάθημα. Πολύ εύκολα, διαλέγετε είδος γυμναστικής, το γυμναστή που προτιμάτε και στέλνετε online αίτημα με τη μέρα, ώρα, τρόπο πληρωμής και πού θα γίνει το μάθημα.

Πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής από το ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχοι γυμναστές από κορυφαίες ιδιωτικές σχολές εκπαίδευσης, όπως είναι η GRAFTS και η Studio One, διαθέτουν επαγγελματικό προφίλ γυμναστή στο 123fitness και είναι διαθέσιμοι για να κλείσετε μάθημα μαζί τους. Όλα τα προφίλ έχουν πλούσιο υλικό με φωτογραφίες, πιστοποιήσεις, αξιολογήσεις, περιοχές που διδάσκει ο γυμναστής και αν διαθέτει δικό του χώρο, ώστε να επιλέγετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, τον ιδανικό για εσάς. Καθημερινά προστίθενται γυμναστήρια και personal studio, όπως το Peak Fitness Hall και το Vasanta, για να σας παρέχουν τη νέα μορφή booking υπηρεσιών του fitness. Η πρώτη beta έκδοση είναι διαθέσιμη για υπολογιστή, smartphone (Android) και tablet, ενώ αναμένεται σύντομα η έκδοση για iOS.

Μπείτε κι εσείς στο www.123fitness.gr, κάντε δωρεάν εγγραφή και κλείστε μάθημα με το γυμναστή σας μέσα σε λίγα μόλις κλικ!

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή για Android!

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;