Κωνσταντινούπολη: Ισχυρή έκρηξη με νεκρούς και τραυματίες
Δες εδώ το video από το σημείο της έκρηξης και όλες τις info!

Λίγο μετά τις 10 σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο Σουλτάν Αχμέτ της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για μια περιοχή άκρως τουριστική την οποία επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες σε καθημερινή βάση, τόσο προκειμένου να επισκεφτούν το Μπλε Τζαμί, όσο και την Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τουρκικού πρακτορείου Dogan υπάρχουν τραυματίες, ενώ άλλα Τουρκικά Μέσα κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες.

Η περιοχή γύρω από την πλατεία Σουλτάναχμετ στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου και σημειώθηκε η έκρηξη, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα, με δηλώσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκε μία δυνατή έκρηξη, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk μετέδωσε εικόνες από τον τόπο της έκρηξης όπου έχουν σπεύσει ασθενοφόρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί η αιτία της έκρηξης.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν Γερμανοί τουρίστες. Βάση πληροφοριών των Τουρκικών ΜΜΕ ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί κάτω από ένα παγκάκι.

Τα Τουρκικά αναφέρουν ανάμεσα στα θύματα κι ένα νεκρό αστυνομικό, ενώ ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η έκρηξη οφείλεται σε καμικάζι που πλησίασε τουρίστες στη στάση του ΤΡΑΜ, ενώ άλλοι κάνουν αναφορά για έκρηξη βόμβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;