13 ψεύτικες μάρκες που δεν κοροϊδεύουν κανέναν!
Πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ, θα βρείτε τα γενόσημα προϊόντα τους να διατίθενται στον καταναλωτή

Πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ, θα βρείτε τα γενόσημα προϊόντα τους να διατίθενται στον καταναλωτή, μαζί με τα αντίστοιχα επώνυμα προϊόντα, σε τιμές πολύ χαμηλότερες, κάτι που φυσικά επιτρέπεται και ενισχύει τον ανταγωνισμό. Και τα αγαθά που πωλούνται δεν διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους. Το μόνο που τα διαφοροποιεί είναι η μάρκα με την οποία προωθούνται προς κατανάλωση.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια ύπουλα κατασκευάσματα, που χρησιμοποιούν εικονικά κάποια καθιερωμένα εμπορικά σήματα, με σκοπό να παραπλανήσουν τον κόσμο, και να τα αγοράσουν. Χρησιμοποιούν δηλαδή μια σειρά από χιουμοριστικές τακτικές, για να μας εξαπατήσουν, μιμούμενοι κάποιες διάσημες μάρκες, με το να προσθέτουν μικρές παραλλαγές στο όνομα – λογότυπό τους, για να νομίζουμε ότι αγοράζουμε την πραγματική διαπραγμάτευση.

Μπορεί να νομίζουμε για παράδειγμα ότι αγοράζουμε Dolce & Gabbana, αλλά αν κοιτάξουμε λίγο πιο προσεχτικά, θα διαπιστώσουμε ότι αγοράζουμε από μία πανομοιότυπη εταιρία, με το όνομα Dolce & Banana! Ή αντί να αγοράσουμε ένα Jack Daniels, αγοράζουμε ένα Jones Danhse, και αντί για το ” My Little Pony “, αγοράζουμε στο μικρό κοριτσάκι το ” Demon Donkey “. Παράξενο και όμως αληθινό!

Τα περίεργα και σίγουρα καθόλου αυθεντικά αυτά κατασκευάσματα, που μόνο να επωφεληθούν θέλουν από την όλη διαδικασία, παραμένουν στα ράφια των καταστημάτων, μέχρι οι εν λόγω εταιρίες να μηνύσουν τους κατασκευαστές τους, και να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Εμείς θα σας παραθέσουμε στη συνέχεια 13 μάρκες  ” μαϊμού ” που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;