Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Παραμονή Πρωτοχρονιάς!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

HOTS-20130923BO4V1764.dng

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Στην Καρδιά της Θάλασσας

Το χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό της Νέας Αγγλίας, Έσεξ, δέχτηκε επίθεση από κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και δύναμης, με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση εκδίκησης.

Το βιβλίο όμως, θα διηγούνταν τη μισή μόνο ιστορία. Η ταινία «Στην Καρδιά της Θάλασσας» θα μας αποκαλύψει την οδυνηρή κατάληξη αυτής της συνάντησης, καθώς το πλήρωμα του πλοίου που καταφέρνει να επιβιώσει, θα φτάσει στα άκρα και θα κάνει το ακατόρθωτο, προκειμένου να μείνει ζωντανό.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους, ασιτία, πανικό και απελπισία, οι άνδρες θα φτάσουν να αμφισβητήσουν ακόμη και τις βαθύτερες αντιλήψεις τους, από την αξία της ζωής τους μέχρι την ηθική της δουλειάς τους, την ώρα που ο καπετάνιος τους, αναζητά το δρόμο για τη σωτηρία τους και ο πρώτος ύπαρχος του, θέλει να κυνηγήσει και να σκοτώσει την φάλαινα.

Ο Μικρός Πρίγκιπας


«Το να μεγαλώνεις δεν είναι πρόβλημα, το να ξεχνάς όμως είναι», μας θυμίζει ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία όλων των εποχών. Εναλλάσσοντας computer animation και παραδοσιακές τεχνικές stop motion, ο «Μικρός Πρίγκιπας» κυκλοφορεί μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και σε αγγλική βερσιόν με υπότιτλους.

Με ένα σχετικά ελεύθερο, αλλά άμεσα αναγνωρίσιμο σενάριο, η ταινία πιλοτάρει λεκτικά ανάμεσα στα μπαομπάπ, στο τριαντάφυλλο, στην αλεπού και στον αστεροειδή Β612, δηλαδή την οικουμενική ιστορία του ήρωα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί. Πρωταγωνίστρια είναι μια μικρή γειτόνισσα ενός γερο-αεροπόρου, ο οποίος γνώρισε κάποτε τον Μικρό Πρίγκιπα ύστερα από μια αναγκαστική προσγείωση στην έρημο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;