Ετήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος 2016

Zwdia

Ετήσιες προβλέψεις για Καρκίνος 2016 !

Η εικόνα της νέας σας χρονιάς συνεχίζει σε ένα μοτίβο ήδη γνωστό, από τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως όμως όσοι έχετε γεννηθεί περίπου μετά τα μέσα της περιόδου αυτής, τα γεγονότα εκτυλίσσονται με ταχύτερους ρυθμούς.

Ακόμη μία χρονιά στη σειρά των ετών που ξεκίνησαν από το 2010 και δημιούργησαν αρκετές αναταράξεις, στο κοινωνικό σας προφίλ και σ’ αυτό των σχέσεων. Καθώς συνεχίζεται η ροή που ήδη γνωρίζετε και έχετε βιώσει, θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή ακόμη μία χρονιά, αφού ως το τέλος θα εισπράξετε κάποια σημαντικά δώρα.

Είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες. Οι ανατροπές είναι διαρκείς αλλά λιγότερο έντονες σταδιακά.

Τον Μάρτιο αναγνωρίζετε πως ό,τι είναι να ανατραπεί ή να εξελιχθεί, όπου πρέπει να αλλάξετε σελίδα, καθορίζεται πλέον. Μετά από εκείνο το διάστημα, θα κυριαρχήσετε των καταστάσεων και θα ανανεώσετε την ζωή σας, κυρίως σε οικογενειακό και σε κοινωνικό επίπεδο.

Η εναλλαγή των συγκινήσεων θα ρυθμίζει συχνά τις αποφάσεις σας, ωστόσο η εμπειρία των δύο τελευταίων ετών, θα πρέπει να σας έχει προσφέρει κάποια σημαντικά μαθήματα. Καλό θα ήταν να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί απέναντι σε όσους και όσα σας περιορίζουν ή σας θέτουν υποχρεώσεις που δεν σας ικανοποιούν.

Το έργο σας αποδίδει δημιουργικά, όταν κάνετε επιλογές και θέτετε προτεραιότητες, κυρίως προς τους αγαπημένους και όσους θεωρείτε σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Κατά συνέπεια, για να είστε αποδοτικοί αυτή τη χρονιά, μία επαναξιολόγηση της τελευταίας πενταετίας είναι απαραίτητη. Μη διστάσετε να ανατρέξετε στο πρόσφατο παρελθόν λοιπόν!

Ο Δίας ως τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Από τη θέση αυτή θα σας βοηθήσει να σταχυολογήσετε λεπτομέρειες της ζωής σας και να οργανώσετε τη σκέψη σας προς πρακτικά ζητήματα. Θα είναι λίγο δύσκολο αρχικά, καθώς πολλές σκέψεις θα σας κουράζουν, αλλά θα γειωθείτε επαρκώς στην συνέχεια, και θα κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για τη ζωή σας.

Θα τακτοποιήσετε τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν και θα συζητάτε πάνω σε μία νέα βάση, κάθε στόχο σας.

Δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί ένα έργο, του οποίο ο προγραμματισμός θα τεθεί από το φθινόπωρο και μετά..
Από τον Σεπτέμβριο και μετά, θα περάσει στον Ζυγό. Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την οικογένεια ή την κατοικία. Ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά, μπορεί να ενδιαφερθείτε να παντρευτείτε, να κάνετε ένα παιδί ή να επενδύσετε στην ίδια την κατοικία.

Η ανάπτυξη στα πλαίσια της οικογένειας και της θαλπωρής, θα φέρει στην επιφάνεια αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να φέρετε εις πέρας για να νιώσετε αρμονία και χαρά.

Ο Κρόνος, από τα τέλη του 2012 ως τα τέλη του 2014, έχει λειτουργήσει σαν στήριγμα και ταξινόμησε ή αξιολόγησε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Οι σχέσεις αυτές δοκιμάστηκαν και απέδειξαν την αντοχή και την ποιότητά τους, ενώ παράλληλα σας θωράκισε απέναντι σε κάθε ανούσια γνωριμία. Στην πορεία αυτής της διαδρομής, κάποια σχέδια ολοκληρώθηκαν και ορισμένα δημιουργικά σχέδια, έφεραν στο φως δεξιότητες και ταλέντα σας.

Αυτή η διαδρομή άφησε σημάδια και γνώση, εμπειρία, σοφία πιθανώς…

Τώρα πλέον με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα θέματα της εργασίας σας πολύ πιο συντονισμένα και οι ευθύνες θα είναι για σας η τελική εικόνα στο έργο σας. Θα φανείτε αξιόπιστοι, σοβαροί, συνετοί και οι ιδέες σας θα αξιοποιηθούν. Ο περιορισμός θα σας κουράσει ίσως και αν έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα, θα είναι δύσκολο να τα ρυθμίσετε όλα. Ο χρόνος θα είναι χρήμα για σας, γι αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική.

Ο κόπος είναι μεγαλύτερος ίσως, αλλά είναι ένας κόπος που θα αμειφτεί αργότερα,γι’ αυτό, είτε θα πρέπει να πάρετε κάποια ειδική κατάρτιση στο αντικείμενο εργασίας, είτε να φανείτε αξιόπιστοι στον τομέα σας, προκειμένου να εκτιμηθεί η προσφορά σας και ο μόχθος σας.

Στην υγεία θα πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί, ακολουθώντας ένα ρυθμισμένο πρόγραμμα διατροφής και ανάπαυσης

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: http://astrolife.gr/etisies-provlepsis-zodion-karkinos-2016/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;