Ετήσιες προβλέψεις - Υδροχόος 2016
Η χρονιά σας φαίνεται πως σας προωθεί αρχικά να προσπαθήσετε, αφήνοντας για ένα διάστημα, κατά μέρος, την ελευθερία και την ανένταχτη φύση σας.

Zwdia

Η χρονιά σας φαίνεται πως σας προωθεί αρχικά να προσπαθήσετε, αφήνοντας για ένα διάστημα, κατά μέρος, την ελευθερία και την ανένταχτη φύση σας. Ο Δίας στην Παρθένο ενισχύει τις υποχρεώσεις και μειώνει τον ελεύθερο χρόνο σας.

Σίγουρα δεν σας ευχαριστεί σαν κατάσταση, αλλά είναι μία διαφορετική εμπειρία ως το τέλος του καλοκαιριού. Κι αυτό γιατί είναι σε θέση να προσπαθήσετε με ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, για την ζωή σας. Να βάλετε τάξη στην καθημερινότητά σας και να δώσετε προτεραιότητα στις λεπτομέρειες της ζωής. Καθώς δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην νοοτροπία σας, ενδέχεται να έχετε παράπονο από τις συνθήκες της εποχής.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευφυΐα σας, τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, προκειμένου να ασχοληθείτε με θέματα που δεν θεωρήσατε ως τώρα σημαντικά. Αυτά, τα λιγότερο ουσιώδη θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε λεπτομέρειες που αμελήσατε.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά όμως, ο Δίας περνά στον Ζυγό, σε ένα ζώδιο ευνοϊκό για το ζώδιό σας. Έχετε σταδιακά την δυνατότητα της εξέλιξης και της προώθησης των σημαντικών θεμάτων της ζωής σας. Ο δρόμος ανοίγει προς νέους ορίζοντες. Θα τολμήσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, νέους τόπους. Η ζωή θα μοιάζει με ένα διαρκές ταξίδι.

Θα σας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που έχουν ευρύτητα πνεύματος, σοφία, γνώσεις και ιδανικά. Σημαντική η εξέλιξή σας και οι απολαβές, αλλά είναι απαραίτητο να τις κρίνετε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας. Για σας, μετρά κυρίως να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε με τις επιτυχίες και την πρόοδό σας.

Με τον Δία, αν έχετε κάνει σπουδές, ή αν συνεχίζετε την επιμόρφωση, θα μπορέσετε να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε μέσω της ειδικότητάς σας. Θα αποδεικνύετε εύκολα μέσω του λόγου, τα επιχειρήματά σας και τις εκτιμήσεις σας και θα είστε σεβαστοί για τον τρόπο που τα παρουσιάζετε.

Ο Κρόνος, κυβερνήτης σας (μαζί με τον Ουρανό),  οριστικά πλέον  στο  ζώδιο  του  Τοξότη, καθορίζει μία διετία με συγκεκριμένες δημιουργικές ανησυχίες.

Η διετία αυτή ξεκίνησε από τις αρχές του 2015 σε αργούς ρυθμούς, αλλά από το φθινόπωρο του 2015, είστε πλέον σε μία ουσιαστική αναζήτηση του στόχου της ζωής. Πολλές οι ιδέες σας, πολυσυλλεκτικοί συνήθως, κοινωνικοί και ικανοί να ξεχωρίζετε τα σημαντικά δώρα από τον περίγυρό σας, φθάνετε σε ένα σημείο να αξιολογήσετε πλέον αυτά που δεχτήκατε. Ίσως είναι δύσκολο να γίνει η επιλογή, αλλά με διορατικό τρόπο θα ξεχωρίσετε τα θέματα που είναι πρωτεύοντα για σας και θα ξεκινήσετε να τα σχεδιάζετε πλέον συστηματικά.

Δύσκολες οι φιλικές σχέσεις κάποιες φορές, καθώς δημιουργούνται αποστάσεις.

Είναι σημαντική η περίοδος αυτή, αν και ενδέχεται να αισθάνεστε κατά διαστήματα άβολα, γιατί προγραμματίζετε καλύτερα τα επόμενα βήματα.

Ο  Ποσειδώνας   σας ωθεί να ονειρευτείτε την σιγουριά και την ασφάλεια, αλλά είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί σε θέματα υλικά. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε όλη την «τέχνη» σας προκειμένου να πετύχετε το θετικό αποτέλεσμα. Εκείνο που είναι δύσκολο για σας, είναι να αντιμετωπίσετε την εξαπάτηση στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, ας είστε διορατικοί, σε εγρήγορση και έντιμοι στις συναλλαγές. Ας μην εμπιστεύεστε δίχως ασφαλιστικές δικλείδες, τις συμφωνίες.

Ο  Ουρανός ,δεύτερος κυβερνήτης σας, εδώ και μία πενταετία κινητοποιεί αλλαγές στις γνωριμίες και στον περίγυρό σας.

Απρόοπτες συναντήσεις, γνωριμίες που εντυπωσιάζουν, αλλά και νέα γνώση, προσδίδουν μία ανατρεπτική πινελιά στη ζωή σας. Δύσκολα θα μπορείτε να είστε σε ηρεμία, γι αυτό ας προσέχετε λίγο περισσότερο την ένταση και τις αντιπαραθέσεις. Στις συζητήσεις θα φανείτε εκκεντρικοί, αλλά σίγουρα θα μαγνητίζονται από τον λόγο σας.

Ο Πλούτωνας από το 2010 σας απασχολεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη του υποσυνειδήτου. Μνήμες βιωματικών εμπειριών, απωθημένα, ανασφαλή συναισθήματα, ανεκπλήρωτοι πόθοι, υποκινούν κάποιες φορές τις επιλογές σας. Δύσκολο να αντιληφθείτε αυτό που κρύβετε στα βάθη της ψυχής. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας δρόμο, θα έχετε αποκαλύψεις και μία εκ βαθέων μεταμορφωτική ανέλιξη.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: astrolife.gr/etisies-provlepsis-idrochoos-2016/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;