ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Η ανακοίνωση της για την εισβολή αναρχικών στη Νομική Κομοτηνής!

 

ΔΑΠ

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την εισβολή ομάδας αναρχικών σε αμφιθέατρο στη Νομική της Κομοτηνής.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Χθες, η δημοκρατία στη Νομική Κομοτηνής δέχθηκε άλλο ένα πλήγμα. Στις 7μμ. και ενώ τα αμφιθέατρα ήταν γεμάτα από φοιτητές όλων των ετών, 30 αναρχικοί εισέβαλαν και άρχισαν να σπάνε και να χτυπούν κόσμο αδιακρίτως με λοστούς, απρόκλητα και άνανδρα, όπως έχουν συνηθίσει να πράττουν. Το επεισόδιο αυτό έρχεται να προστεθεί σε σειρά και άλλων περιστατικών που συνέβησαν στο παρελθόν και είχαν θύματα, μέλη της παράταξής μας, φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Αυτή τη φορά όμως, μάρτυρες του θλιβερού αυτού συμβάντος, υπήρξαν ακόμα και καθηγητές της Σχολής. Δυστυχώς, κάποιοι, όντες εκτός τόπου και χρόνου, την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται στην κρίση, αδυνατούν να αντιληφθούν, ότι σύσσωμη η κοινωνία κι ιδίως οι νέοι άνθρωποι, όχι μόνο τους αποδοκιμάζουν, αλλά τους έχουν θέσει στο περιθώριο. Αξιοσημείωτη και κατακριτέα η στάση της κυβερνητικής νεολαίας της ΑΡ.ΕΝ στο χθεσινό περιστατικό, που έβαλε “πλάτες” στους γνωστούς και όχι πια αγνώστους, επιβεβαιώνοντας την ιδεολογική συγγένεια τους.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ως η μόνη υπεύθυνη φιλελεύθερη παράταξη του Ελληνικού Πανεπιστημίου δηλώνουμε ότι ΔΕΝ τους φοβόμαστε. Δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι μαφιόζικες τακτικές τους, ούτε οι συμφοιτητές μας να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα στο χώρο του πανεπιστημίου. Καλούμε στο πλευρό μας όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φοιτητές της σχολής μας, πέραν από τις ενδεχόμενες ιδεολογικές διαφορές μας, απέναντι σε αυτούς που με μέσο την τυφλή βία αποσκοπούν να διαλύσουν ό,τι έχει παραμείνει όρθιο μετά από τόσες προσπάθειες και θυσίες.

Απέναντι στα καδρόνια τους, εμείς θα συνεχίσουμε να θέτουμε τις ιδέες και τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με το ίδιο σθένος για το όραμα μας για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο, για μια κοινωνία ελευθερίας και παρρησίας, για μια κοινωνία που η δημοκρατία δεν θα τρομοκρατείται από κανέναν.

Από το Γραφείο Τύπου
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;