Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19-26 Οκτωβρίου!
Ήδη από την χθεσινή ημέρα αναφερθήκαμε στην αντίθεση της Αφροδίτης στην Παρθένο προς τον Ποσειδώνα, μία όψη που στεφανώνει την αρχή της εβδομάδας.

Zwdia

Ήδη από την χθεσινή ημέρα αναφερθήκαμε στην αντίθεση της  Αφροδίτης στην Παρθένο  προς τον Ποσειδώνα, μία όψη που στεφανώνει την αρχή της εβδομάδας.

Αναλύουμε σχολαστικά τις συναισθηματικές εμπειρίες ή επιδράσεις της εποχής. Φαίνεται δύσκολο να αφεθούμε στην χαρά της καθημερινότητας, καθώς πολλές λεπτομέρειες μας αγωνιούν ή μας ενοχλούν.

Με την Αφροδίτη αναλύουμε διαρκώς την προσφορά και την χαρά, την απολαβή και την θλίψη.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων, βρίσκεται από το 2012. Το ζώδιο του ταιριάζει, αλλά ως πλανήτης είναι μόνιμα μυστηριώδης και ασαφής. Τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, μπορεί να προκαλέσουν ευάλωτες συγκινήσεις και να είμαστε ευεπηρέαστοι από αυτές, επομένως να μας χειραγωγούν πιο εύκολα.

Ιδέες και ιδανικά, κυρίως μέσα από την ανθρώπινη προσφορά και θυσία, αναπτύσσονται όλο και περισσότερο. Αλλά μπορεί να κρύβουν και απάτες, όταν οι ιδέες αυτές προβάλλονται από άτομα ιδιοτελή. Θρησκείες και αιρέσεις αλλάζουν μορφή για να συνεχίσουν να διατηρούνται στο προσκήνιο, αφού οι ήδη υπάρχουσες έχουν απομυθοποιηθεί.

Καθώς αγγίζει το συναίσθημα (Αφροδίτη) ταξιδεύουμε μεταξύ ονείρου και ουτοπίας… Απογοητεύουμε ή απογοητευόμαστε… Απομυθοποιούμε ή μας απομυθοποιούν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα δίνουμε λανθασμένη εντύπωση, σε άλλες θα προσπαθήσουν να μας παραπλανήσουν.

Γι” αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, είτε στις υποσχέσεις αγάπης και αφοσίωσης, είτε στα σχέδια που αναπτύσσουμε σήμερα. Οι οικονομικές συναλλαγές δεν ενδείκνυνται.

Η ημέρα όμως είναι ιδανική για να οραματιστούμε με αγάπη, να ασχοληθούμε με την Τέχνη, να ξεκαθαρίσουμε συναισθηματικές συνδέσεις που πλέον δεν χρειάζονται στη ζωή μας…

Ίσως έχουμε την ευχέρεια σήμερα να ανακαλύψουμε την ουσιαστική έννοια της Αγάπης, με ανιδιοτέλεια, με υπέρβαση των προσωπικών προσδοκιών, με προσωπική θυσία αλλά όχι με άσκοπη σπατάλη δυνάμεων ψυχής… .

 

Πέραν του μηνύματος του συγκεκριμένου συνδυασμού, μέσα στην εβδομάδα εξελίσσεται μία ακόμη σημαντική αντίθεση:

η αντίθεση του Άρη στην Παρθένο προς τον Χείρωνα στους Ιχθείς. 

 

Με τις συναισθηματικές διακυμάνσεις των Ιχθύων, ο θεραπευτής καλείται να θεραπεύσει πρώτα τα δικά του τραύματα.

Στην ουσία αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα των ημερών: «Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους, αν δεν επουλώσουμε συνειδητά πρώτα τις δικές μας τραυματικές εμπειρίες».

Τα τραύματα που βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αφορούν ιδέες και οραματισμούς.  Ο ιδεαλισμός είναι αναμφισβήτητος και  μπορεί να έχουμε αισθανθεί προδομένοι ή παραπλανημένοι.   Αλλά μπορεί παράλληλα να σκεφθούμε τρόπους φυγής και αυτό να μας παρασύρει εκτός πραγματικότητας.

Θα ελέγχεται κάθε μας όνειρο, κάθε λεπτομέρεια, ή θα έχουμε αβεβαιότητα συνέχεια για τους στόχους και τον τρόπο που θα κινηθούμε επαγγελματικά. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα ταλέντα μας, την ευτροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγουμε λάθος κινήσεις.

Θα ήταν καλό να αποφύγουμε την επικριτική συμπεριφορά, ακόμη κι απέναντι στον εαυτό μας, εστιάζοντας σε ανούσιες λεπτομέρειες. Δεν χρειάζεται όμως να μας δημιουργεί σύγχυση το άγχος. Ίσως δοκιμάζονται οι αντοχές μας, η υπομονή και η επιμονή.

Σημαντικό θα είναι να είμαστε σε ετοιμότητα, αλλά και να αποφύγουμε τις ενοχές, την πλάνη, τις ωραίες υποσχέσεις ή το ωραίο επικάλυμμα. Θα κρύβεται το ψέμα, η ιδιοτέλεια και η παραπλάνηση.

Αυτές τις μέρες, ας έχουμε εστιασμένη την προσοχή μας στον τομέα που αγγίζει η όψη, για μία επιθετική ενέργεια σε βάρος μας. Ας είμαστε ξεκάθαροι κι εμείς οι ίδιοι με τις συνεργασίες μας.

Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Πρέπει να μείνουμε γειωμένοι και συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας. Να ανακαλύψουμε ένα προσωπικό σκοπό, μία αποστολή, αλλά με πρακτικές εφαρμογές.

Κριός

Η δυναμικότητά σας περιορίζεται και η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες.

Αν είχατε κάνει καυστικά σχόλια στον χώρο της εργασίας, τότε αυτά επιστρέφουν σ’ εσάς. Αν πάλι είχατε αμελήσει τη δουλειά σας, η ανάγκη για να προλάβετε τον χαμένο χρόνο, σας δημιουργεί άγχος. Προσέχετε την αγνωμοσύνη από άτομα που βοηθήσατε στο παρελθόν. Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί.

Η ανιδιοτέλεια θα είναι βασικό σας προσόν, θα σας βοηθήσει εσωτερικά και θα σας κάνει περισσότερο αγαπητούς στο μέλλον.

Αν έχετε στην προσωπική σας ζωή κάποιο συναισθηματικό ενδοιασμό, θα είστε στην κατάλληλη περίοδο προκειμένου να το κατανοήσετε και να το θεραπεύσετε.

Η υλική ανασφάλεια μπορεί να σας φέρει όμως σε σύγχυση και να επιδιώξετε να προβάλλετε την ανάγκη για μία σταθερότητα που προς το παρόν δεν είναι εφικτή οικονομικά. Αποφύγετε τις διενέξεις στον χώρο εργασίας, καθώς υπάρχει ίντριγκα.

Σας ταιριάζει μία ενεργειακή θεραπεία και εξισορρόπηση.

Ταύρος

Η δημιουργικότητά σας θα μειωθεί και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε σε έξοδα για να το αντισταθμίσετε.

Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας  και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης θα φέρουν τριβές. Αν είχατε ρισκάρει πολλά, ίσως απογοητευθείτε τώρα.

Δυσκολίες θα φανούν αν έχετε πλάι σας κάποιον που δεν είναι κατάλληλος, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αγωνία, αποπροσανατολισμό και να σας κάνει ευάλωτους.

Επιδιώξτε να είστε  ευπροσάρμοστοι, αλλά αναπτύξτε παράλληλα την ευθυκρισία δίχως επιθετικότητα.

Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και κρίνετε με προσοχή τις κινήσεις των άλλων.

Σε περιπτώσεις που υπάρχει συνεργάτης, αποφύγετε άμεσα τις δεσμεύσεις σε ό,τι φαίνεται πως σας προβάλει ωραίο και ευοίωνο. Οι κοινοί στόχοι ενδεχομένως δεν θα ευοδώσουν όπως το φαντάζεστε.

Δίδυμοι

Η ανταγωνιστικότητα θα εκφραστεί έντονα μέσα στην οικογένεια και ίσως αποκαλυφθεί ένα ψέμα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας επιθετικότητα. Οι σχέσεις με την οικογένεια έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας τα προσωπικά σας λάθη. Εκεί θα βρεθεί και η λύση. Η ένταση δεν θα είναι υποφερτή πλέον στο στενό σας περιβάλλον.

Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή. Σχόλια και καυστική κριτική θα ενοχλεί, αλλά και θα ενοχλείστε από αυτήν.

Μία επισκευή που αμελήσατε να κάνετε στο σπίτι, τώρα θα σας προβληματίσει, καθώς θα υπάρχουν δυσκολίες.

Αποφύγετε ανθρώπους που έχουν αρνητικά συναισθήματα γιατί θα σας δημιουργούν θλίψη και θα εμποδίζουν την απόδοσή σας στις υποχρεώσεις σας.

Επίσης, είναι δυνατόν να είστε αρκετά ανήσυχοι με όσους έχουν αδυναμίες και χρειάζονται την βοήθειά σας. Μπορεί να αφήνετε κατά μέρος τις προσωπικές σας υποχρεώσεις και να ασχολείστε μαζί τους.

Η στήριξη των ανθρώπων που υποφέρουν μπορεί να γίνει τρόπος ζωής, αλλά προσέχετε γιατί ενδέχεται να παρασυρθείτε σε άσκοπες θυσίες ή να χειραγωγηθείτε από  κάποιους που θα βασιστούν στην ευαισθησία και την συμπόνια σας.

Καρκίνος

Σύγχυση, νεύρα και τριβές θα σας κουράσουν. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεδιπλώσετε τη διπλωματία σας και να αναγνωρίσετε τη σπουδαιότητα της οργάνωσης και σχολαστικότητας.

Προσπαθήστε να μετριάσετε την παρόρμηση και τις ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και συνέπεια. Αποφύγετε γραπτές συμφωνίες, για επαγγελματικούς λόγους.

Ανάμεσα στις ασχολίες με βιβλία ή γράψιμο, είχατε αφήσει ημιτελή κάποια σας έργα, αν είστε δημιουργοί, ή κάποιες μελέτες, αν ήσασταν σπουδαστές. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα άμεσα, δίχως χάσιμο χρόνου.

Ένα ταξίδι καθυστερεί για να σας δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσετε λεπτομέρειες, ή να το σκεφθείτε καλύτερα.

Αν είστε καλλιτέχνες, το έργο σας θα έχει έμπνευση και αρκετή φαντασία και θα αποδώσει γιατί θα βασιστεί σε βιωματικές εμπειρίες.

Προσοχή όμως θα χρειαστεί, στις υποσχέσεις αγάπης που μπορεί να περιέχουν αρκετή προσδοκία, δίχως ρεαλισμό.

Ωστόσο,  μπορείτε να βιώσετε τρυφερά συναισθήματα και να ζήσετε με το ταίρι σας ρομαντικές στιγμές. Ίσως μάλιστα μάθετε να ισορροπείτε τις απαιτήσεις προς και από τον σύντροφό σας.

Λέων

Φροντίστε ό,τι σας είναι πολύτιμο ώστε να το διαφυλάξετε από επιτήδειους και δολοπλόκους. Διεκδικήστε με ευγένεια ό,τι σας αξίζει, αλλά αποφύγετε να κάνετε λάθη του παρελθόντος στις επιλογές των αξιών σας.

Αν είχατε επαναπαυθεί σε ευχάριστες λύσεις, τώρα η ανάγκη θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά και θα καθυστερήσουν τα όνειρά σας. Αλλά θα μάθετε πώς θα ήταν καλό να κατακτάτε κάτι ή κάποιον με τον κόπο σας.

Ενδέχεται να εξιδανικεύσετε άτομα που θεωρήσατε αξιόπιστα και υπεύθυνα και τελικά οι υποσχέσεις που δόθηκαν ή ελπίδες που επενδύσατε θα φανούν υπερφίαλες.

Προσδιορίστε το μέλλον με ιδέες και οραματισμούς, σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις, αλλά περιμένετε λίγες μέρες έως ότου καταλήξετε κάπου.

Κάποιος που θεωρήσατε πολύτιμο στη ζωή και ικανό να σας στηρίξει, αποδεικνύεται πως διαφέρει κατά πολύ και αισθάνεστε μία διάψευση. Είναι απαραίτητο να προσγειωθείτε ακόμη κι αυτό θεωρείτε ως προδοσία.

Προσοχή στην διαχείριση του εισοδήματός σας.

lilian

Παρθένος

Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε.

Δοκιμάζετε τις αντοχές σας και την υπομονή την δική σας και των άλλων. Παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Στις συναντήσεις με άτομα που θα είναι ελκυστικά για τα δεδομένα σας, μπορεί να υπάρξει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Ίσως το αντιμετωπίσετε διστακτικά γιατί σας φέρνει μνήμες από σχέσεις που σας πίκραναν πολύ.

Αν σας ενθουσιάσει αρχικά και φανεί κάτι το ιδανικό, περιμένετε να διαπιστώσετε αν όντως είναι όπως σας παρουσιάζονται οι καταστάσεις. Μπορείτε να χαρείτε δίχως να επενδύσετε άμεσα συναισθηματικά.

Θα είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αλήθεια από την ρομαντική ουτοπία και δεν αποκλείεται να φερθείτε με αφέλεια.

Ας είστε επιφυλακτικοί και αρκετά ψύχραιμοι, για να διακρίνετε αυτό που σας ταιριάζει.

Ζυγός

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεστε σε παρασκηνιακές κινήσεις, δολοπλοκίες και κρυφά μυστικά που σας αφορούν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε τις τριβές και να αντιμετωπίσετε τις εκπλήξεις. Ο εσωτερικός διάλογος ή ανάλογες τεχνικές θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βρείτε ψυχική ηρεμία και σωματική ανάταση

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί.

Δεν είστε πρακτικοί όπως συνηθίζετε. Οι σχέσεις που φέρνουν μνήμες ταλαιπωρίας, μοιάζουν να σας παρασύρουν εκτός πραγματικότητας.

Οι βαθύτερες αξίες σας αλλάζουν και ενδέχεται να γίνετε περισσότερο ονειροπόλοι. Μην αφεθείτε εντελώς όμως στις εντυπώσεις των ημερών.

Ακόμη κι αν ένα πρόσωπο σας φαίνεται ιδανικό για να το εμπιστευθείτε ή να αναπτύξετε στενές σχέσεις μαζί του, περιμένετε καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας, όπου χαλαρώνει η δύσκολη όψη και θα έχετε ικανότητα να κατανοείτε άμεσα τι αξίζει πραγματικά για σας.

 

Σκορπιός

 

Προσπαθήστε να μετριάσετε την καυστικότητα των σχολίων σας και να μην είστε απόλυτοι, για να αποφύγετε διαπληκτισμούς με τους γύρω σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον φιλικό ή μέσα στις ομάδες που ίσως ανήκετε.

Θα πληγώσετε και θα πληγωθείτε, σε ένα συνδυασμό έντονων συναισθημάτων.

Εσείς ή κάποιος άλλος από τον φιλικό περίγυρο θα φέρει ρήξη, θα απογοητευθείτε από τις αποκαλύψεις. Δείτε την θετική πλευρά, σε ό,τι σας αφορά, βγαίνετε κερδισμένοι γνωρίζοντας πως δεν σχολιάζουμε ή δεν κάνουμε κακή κριτική, σε ό,τι τον αφορά, θα ήταν καλό να εκτιμήσει τη φιλία και την πίστη σας…

Αν και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά, κι αν αντιδράσετε ως πληγωμένοι ή απογοητευμένοι, μην γίνετε εμπαθείς. Κάνετε ενδοσκόπηση, συνειδητοποιήστε τα προβλήματα που σας απασχολούν και μπορείτε να κερδίσετε με την παρουσία σας τους άλλους.  Κάποιες φορές η προσδοκία σας θα σας παρασύρει σε λανθασμένη εκτίμηση των ανθρώπων που έχετε στην καρδιά σας.

Μην είστε πολύ γενναιόδωροι όμως με όποιον σας πλησιάζει. Δεν γνωρίζετε να βάζετε όρια και δεν θα σας βοηθήσει μία ευαισθησία ή γενναιοδωρία δίχως μέτρο.

Τοξότης

Μελετήστε καλά και σχολαστικά τις κινήσεις σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας, επανεξετάζοντας τις κινήσεις και μην υποκύψετε στον αυθορμητισμό που θα σας δελεάζει.

Η απάντηση σε όποια σας υπερβολή, έρχεται αυτή την περίοδο και συχνά προσπαθείτε για αποτελέσματα κατώτερα των φιλοδοξιών σας. Κατά συνέπεια, μάθετε στην λιτή και απλή συμπεριφορά, αλλά και να εργάζεστε περισσότερο για να αναγνωριστείτε, με ουσία κι όχι πομπώδη αυτό-προβολή.

Επίσης, θα αναγκαστείτε να μάθετε να δέχεστε την κριτική των άλλων.

Μην αναζητάτε στο ταίρι σας εκείνο που δεν μπορεί να σας δώσει. Γιατί με το φλογερό σας ταπεραμέντο, αργότερα θα απογοητευθείτε και θα καταλογίσετε άδικα ευθύνες.

Προσοχή σε ευαισθησίες υγείας, μολύνσεις ή εντερικό σύστημα.

Ας μην βιάζεστε να συμπαρασταθείτε σε όποιον φαίνεται πως έχει ανάγκη. Κρίνετε συγκεκριμένα και με την λογική, πού θα είστε πραγματικά χρήσιμοι. Τότε θα ωφεληθείτε.

Αιγόκερως

Μην παρασύρεστε από περιορισμένες ιδέες και εξωτερικούς παράγοντες, αλλά διατηρήστε κριτικό πνεύμα για όλα όσα σας περιβάλλουν. Αποφύγετε απόλυτες απόψεις και μην υποπέσετε στην παγίδα του φανατισμού και των διενέξεων. Προσοχή σε θέματα που θα χρειαστούν νομική κάλυψη.

Απολογισμός πάνω στις επιλογές της γνώσης, αλλά και πάνω στην επιλογή του «δασκάλου» για να αποκτηθεί αυτή η γνώση. Λεπτομέρειες που θεωρήσατε ανούσιες, σήμερα σας ενοχλούν, αλλά …σας διδάσκουν!

Συναναστραφείτε άτομα που διαθέτουν λεπτή εσωτερική ποιότητα. Θα σας δείξουν νέους δρόμους. Δεν αποκλείεται ανάμεσα σ’ αυτούς να αισθανθείτε μία συγκίνηση που θα περιέχει και ερωτικά στοιχεία, αλλά δεν θα βασιστείτε μόνο σ’ αυτά.

Στην ουσία, άνθρωποι που ενδιαφέρονται για να συμπαρασταθούν στους άλλους, έχουν ιδανικά και διδάσκουν με τον τρόπο τους, είναι άνθρωποι που θα έχουν την επιθυμία να σας συμπαρασταθούν.

Θα γίνουν κατά κάποιο τρόπο θεραπευτές σας από ό,τι σας πονά και σας περιορίζει. Αλλά αποφύγετε τις συμφωνίες μαζί τους, αν ενδιαφέρονται για πρακτικά ζητήματα και κυρίως επαγγελματικές συμφωνίες.

 

Υδροχόος

Μην παρασυρθείτε από επιτήδειους που υπόσχονται ξαφνικά και μεγάλα κέρδη. Μετριάστε την επαναστατικότητά σας και εξετάστε διεξοδικά τις καταστάσεις. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, χωρίς άγχος και σπασμωδικές αντιδράσεις. Μην επενδύσετε χρήματα αυτή την εποχή, αλλά αντίθετα, κλείστε λογαριασμούς με εκείνους που έχετε πληγώσει ή σας έχουν πληγώσει.

Αν πιστέψατε πως τα αποκτήματα είναι η δύναμή σας, ενδέχεται τώρα να αμφισβητήσετε την άποψη αυτή. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να αλλάξετε τα δεδομένα των αξιών σας και να αποκτήσετε διαφορετική οπτική πάνω στον λόγο της ύπαρξής σας.

Λόγω νοσταλγίας ή των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν, πολλά διλήμματα σχετικά με τον τρόπο που οριοθετούνται οι προσωπικές σας σχέσεις.

Προφανώς θα είστε περισσότερο επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεσης και θα εκνευρίζεστε ή θα εκνευρίζετε το περιβάλλον σας.

Άλλοτε χαρούμενοι, άλλοτε παραπονεμένοι και θεωρώντας πως σας αδικούν στις επιδιώξεις και προοπτικές σας, μην καταβάλλεστε από διαρκείς ανησυχίες. Κατανοήστε την πηγή της πλάνης ή ουτοπίας που σας προκαλεί σήμερα τα προβλήματα και προσπαθήστε να τα ξεπεράσετε μέσω της γνώσης ή της αυτογνωσίας.

 

Ιχθείς

 

Αποφύγετε συγκρούσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε συμβιβαστικοί και διαλλακτικοί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα και να μην ενταθούν τα προβλήματα.

Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές επιλογές και οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Μετριάστε τους τόνους και χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, για να αναγνωρίσετε τρόπους εξομάλυνσης των εντάσεων. Συμφωνίες και συνεργασίες, περνούν κρίση.

Η καυστική ή επιθετική συμπεριφορά, σας πληγώνει και ανασύρει μνήμες από το «χθες».

Το πόσο ήσασταν ή όχι συνεπείς με τις σχέσεις σας στο παρελθόν, φέρνει τώρα τα αποτελέσματά του. Επομένως, θα έρθετε αντιμέτωποι με την ίδια σας την συμπεριφορά, απέναντι σε όσους μοιράζονται το έργο της ζωής σας.

Μην εμπιστευθείτε προς το παρόν συμφωνίες και υποσχέσεις.

Καθώς η ζωή σας είναι μέσα από ένα συναισθηματικό πρίσμα συνήθως, θα είστε ευάλωτοι αυτές τις ημέρες, απέναντι σε ανθρώπους εξωστρεφείς και επιθετικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
9'
65 - 74
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;