Flowmagazine: Believe in You - Σεμινάρια Σεπτεμβρίου 2015
Η δράση Believe in You του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr επιστρέφει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη διάθεση και νέα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης!

believe_in_you_pos_na_to_programma_seminarion_gia_to_septemvrio_1

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να… κάνετε τη ζωή σας καλύτερη; Η δράση Believe in You του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr επιστρέφει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη διάθεση και νέα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης!

Αυτή τη φορά, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο σε μικρούς κύκλους σεμιναρίων μέχρι το τέλος του χρόνου με στόχο το 2016 να βρει πλέον τους συμμετέχοντες σε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και φυσικά της ζωής τους! Η λογική των σεμιναρίων επικεντρώνεται στο ερώτημα « Πώς να…» και θέλει να δώσει πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις για το πώς να αλλάξουμε τη ζωή μας σε θέματα αυτογνωσίας, ποιότητας ζωής, επικοινωνίας και αυτοβελτίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος του Σεπτεμβρίου σχετίζεται με ποιότητα ζωής και περιλαμβάνει τρία πολύ σημαντικά σεμινάρια με θέματα: «Πώς να διαχειρίζεστε το χρήμα», «Πώς να διαχειρίζεστε το χρόνο» και φυσικά «Πώς να αποκτήσετε ισορροπία εργασίας-ζωής».

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Για δηλώσετε συμμετοχή, να μάθετε το αναλυτικό πρόγραμμα, τα οφέλη και τις σχετικές τεχνικές, κάντε κλικ στον σύνδεσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;