ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Βάσεις 2015 – Δείτε τα στο neolaia.gr!

Από neolaia.gr Team 25 Αυγούστου 2015

baseis 2012 1

 

Η μεγάλη μέρα για τις βάσεις 2015 έφτασε και από το πρωί στο neolaia.gr θα βρείτε την πληρέστερη ενημέρωση για όλα τα θέματα που μπορούν να αφορούν τους υποψηφίους και τους γονείς τους.

Πραγματικά φέτος σας περιμένουν πολύ μεγάλες εκπλήξεις και δικαιολογούν εξάλλου το λόγο που εδώ και έξι χρόνια αποτελούμε την top προτίμηση του κοινού για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα!

Δεν θα αποκαλύψω πολλά.

Σας υπόσχομαι πάντως, γνώμες, αφιερώματα για τα πάντα και φυσικά τα αποτελέσματα, έγκυρα, υπεύθυνα και άμεσα!

Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Βάσεις 2015 Αποτελέσματα

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 26-8-2015 στις 10:00 δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από εκείνη την ώρα να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Τετάρτης.

Επίσης την Τετάρτη 26-8-2015 στις 10:00ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Οι βάσεις θα αναρτηθούν στα σχολεία αλλά και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486